Padłem, uśmiałem się po pachy. Dobre! Ale nie demotywuje, więc minus...
Dostałem dużo minusów od dzieci
neostrady. A poniżej poziomu to są demoty, skoro mają śmieszyć a nie demotywować. Pozdro! Niech moc neostrady będzie z wami!
OdpowiedzKomentuj obrazkiem
Zmodyfikowano
2 razy.
Ostatnia modyfikacja:
7 grudnia 2010 o 15:38
U Wojewodzkiego sie osmieszyla , rżala na kanapie jakby zazynali swinie i nic konkretnego nie
powiedziala , ale jak wielka jest w koncu filozofia w gotowaniu , nie potrzeba do tego zadnego
nestora , zadnego "Talerza z Kotletu".
OdpowiedzKomentuj obrazkiem
Zmodyfikowano
1 raz.
Ostatnia modyfikacja:
6 grudnia 2010 o 19:51
jak to nie?!?!? przecież ona wymaga aby kucharze gotowali tylko ze świeżych warzyw i owoców i
bez użycia jakichkolwiek proszków i mrożonek, z praktyki wiem że jest to temat nie do przeskoczenia w małej
lub podupadającej knajpce.
W jakimś odcinku powiedziała że krewetki mrożone to syf albo coś
podobnego,bzdura jakich mało,bo bez głowy,są to krewetki hodowlane więc głów nie ma nie
dlatego że są stare tylko poprostu ludzie takie zamawiają!!! ona ma pare restauracji które
dobrze prosperują i nie chce mi się wierzyć że kucharze u niej nie dodają jakichś bulionów
lub innych magicznych prochów do potraw dla wzbogacenia smaku i aromatu. Pozdro :)
OdpowiedzKomentuj obrazkiem
Zmodyfikowano
1 raz.
Ostatnia modyfikacja:
7 grudnia 2010 o 9:27
elku: zauważ też że krewetki nie mogą być świeże bo się ich u nas nie łowi, tylko trzeba je przytransportować, a to trwa kilka dni, więc nie ma co pieprzyć że wszystko prosto od rybaka. A co do lodów to powinien jej odpowiedzieć: Kolega przed chwilą zabił Lodozaurusa na zapleczu, albo coś w tym stylu. A ja jej osobiście nie lubie dlatego że: Magdalena Ikonowicz zostawiła sobie nazwisko Gessler po mężu tylko dlatego że jest on słynnym restauratorem i de facto zbudowała swoje imperium na cudzej sławie.
"Słynnym" restauratorem to jest brat jej byłego męża...
No i jest on zadłużony na ponad 6mln. więc nie ma czym się chwalić.
No i ma nudny program na bodajże 2jce...
a kur.. włosy to się związuje w kuchni, nikt nie chciałby mieć potrawy z włosami p. Magdy. Nie lubię jej. Ogólnie nie lubię tego programu. Wygląda mi na tanią i nieudaną podróbę programu Gordona Ramsey'a
OdpowiedzKomentuj obrazkiem
Zmodyfikowano
1 raz.
Ostatnia modyfikacja:
7 grudnia 2010 o 17:51
Podepne się pod 1 koment.
Nie widzialem tego programu, ale pytanie wcale nie jest takie glupie.
Lody jesli sie rozmroza (nie koniecznie calkowicie), mozna zamrozic przeciez raz jeszcze. Tylko wtedy sa dosc niezdrowe. Wiec zasadnosc pytania jest - swieze, z pierwszego mrozenia (parafrazujac znana reklame).
Thunder to tak jakbys powiedział, że Taniec z Różańcem to tania podróba You Can Dance. Oba programy, mimo ze o tancu, maja inną formułe. To samo z Piekielną kuchnią i Kuchennymi rewolucjami. To 1 jest o młodych kucharzach ktorzy maja dostać fuche a drugie o ratowaniu restauracji. Gdzie tu podobienstwo?
jest Arsenał jest + !!! A tak na marginesie to dokladnie Twoj demot oddaje sytuacje, w ktorych ta "niby restauratorka" czepia sie wszystkiego co tylko możliwe, aż do przesady!
Bo, inteligencjo Rzeczypospolitej Polskiej, nie wiecie, że lodów rozmrożonych i ponownie zamrożonych nie powinno się podawać ani jeść ;) Dlatego świeże występują w pojęciu lodów zamrażanych tylko raz, a mrożone jako ponownie zamrażanie. Widzę, że niektórym myślenie ciężko przychodzi.
"Najlepiej" pojechala po bandzie, jak objechala knajpe o ryby, ktore maja mętne oczy i musza byc juz zepsute, nie wiedzac, ze ryby, ktore sa dlugo przechowywane w chlodziarce zawsze maja metne oczy... nawet dziecko to wie.
:-) fajny motyw, daję plusa. Gessler ma restauracje w Lublinie, orientuje sie ktos moze w ktorym miejscu dokladnie?;) bo aż ciekawe, czy u niej jest tak wszystko dopieszczone.
W przemyśle spożywczym, do szybkiego zamrażania masy lodowej coraz częściej wykorzystywany jest ciekły azot. Pozwala to skrócić proces zamrażania, zmniejszając przy tym zagrożenie bakteriami salmonelli. Ponadto, zastosowanie ciekłego azotu ogranicza tworzenie się kryształków lodu, przez co możliwe jest otrzymywanie lodów o smakach, których nie udałoby się otrzymać przez powolne zamrażanie, np. smaku whisky.
typowa blondynka. Nie wszystkie są głupie,ale ta przebija brakiem inteligencji 50% blondynek. Udaje przez tv taką mądrą,a co do czego.. pewnie swój błąd zobaczy na demotywatorach.
litości,przecież tekst z lodami jest wymyślony przez autora, ona zawsze mówi że potrawy nie mogą być mrożone, ale nigdy nie powiedziała tego o lodach, demot na [+]
Uwaga na poziomie pani gessler... Promują tych Żydów w telewizji ile wlezie, a już wiele razy w telewizji pokazała że nie ma zielonego pojęcia o przepisach BHP i nie powinna nigdy prowadzić restauracji!
Ehhhh, nie oglądam więcej TelaVizji...
pozdrawiam
Najlepsze u niej jest to , że jak coś jej nie smakuje to jest Ch*jowe ale przecież każdy ma inne kubeczki smakowe więc WTF ... Ona nie ocenia czy potrawa jest dobrze przyrządzona czy jest np mięsko delikatne tylko czy dobre lub nie .... Jak jej nie smakuje to jest fuuuu i bleee .
Ja nie widzę w tym nic śmiesznego, ponieważ taka prawda. Lody są o wiele lepsze dopiero co zrobione w maszynce do lodów, niż wcześniej zrobione i rozmrażane za każdym wyjęciem. Wg. mnie jest to zwykły urywek z jej filmu. A dla tych wszystkich, których to śmieszy to chyba nie znają się na kuchni.
Padłem, uśmiałem się po pachy. Dobre! Ale nie demotywuje, więc minus...
Dostałem dużo minusów od dzieci
neostrady. A poniżej poziomu to są demoty, skoro mają śmieszyć a nie demotywować. Pozdro! Niech moc neostrady będzie z wami!
Zmodyfikowano 2 razy. Ostatnia modyfikacja: 7 grudnia 2010 o 15:38
z lidla bo najtańsze..
lody na zdjęciu demotywują...
jak tak dalej będzie to za chwile ktoś wrzuci fotkę lekarza i podpisze:
przychodzi baba do lekarza a lekarz to baba...
podsumowując: niepasujące foto+stary dowcip w podpisie...
U Wojewodzkiego sie osmieszyla , rżala na kanapie jakby zazynali swinie i nic konkretnego nie
powiedziala , ale jak wielka jest w koncu filozofia w gotowaniu , nie potrzeba do tego zadnego
nestora , zadnego "Talerza z Kotletu".
Zmodyfikowano 1 raz. Ostatnia modyfikacja: 6 grudnia 2010 o 19:51
action5 - "ale jak wielka jest w koncu filozofia w gotowaniu , nie potrzeba do tego
zadnego nestora , zadnego "Talerza z Kotletu"."
zdziwiłbyś się
Dokładnie. Nie wiem o czym oni mówią, więc zwrócę na siebie uwagę śmiechem. Żałosne.
bo śnieg
TORUŃ - POD ARSENAŁEM!
jak to nie?!?!? przecież ona wymaga aby kucharze gotowali tylko ze świeżych warzyw i owoców i
bez użycia jakichkolwiek proszków i mrożonek, z praktyki wiem że jest to temat nie do przeskoczenia w małej
lub podupadającej knajpce.
W jakimś odcinku powiedziała że krewetki mrożone to syf albo coś
podobnego,bzdura jakich mało,bo bez głowy,są to krewetki hodowlane więc głów nie ma nie
dlatego że są stare tylko poprostu ludzie takie zamawiają!!! ona ma pare restauracji które
dobrze prosperują i nie chce mi się wierzyć że kucharze u niej nie dodają jakichś bulionów
lub innych magicznych prochów do potraw dla wzbogacenia smaku i aromatu. Pozdro :)
Zmodyfikowano 1 raz. Ostatnia modyfikacja: 7 grudnia 2010 o 9:27
elku: zauważ też że krewetki nie mogą być świeże bo się ich u nas nie łowi, tylko trzeba je przytransportować, a to trwa kilka dni, więc nie ma co pieprzyć że wszystko prosto od rybaka. A co do lodów to powinien jej odpowiedzieć: Kolega przed chwilą zabił Lodozaurusa na zapleczu, albo coś w tym stylu. A ja jej osobiście nie lubie dlatego że: Magdalena Ikonowicz zostawiła sobie nazwisko Gessler po mężu tylko dlatego że jest on słynnym restauratorem i de facto zbudowała swoje imperium na cudzej sławie.
u wojewódzkiego to ona chyba wciagneła włada włoczykija przed programem. bo kazdy wie, ze magda lubi dac po nosku :D
Świeże! Prosto z zamrażarki!
@Qrvishon
"Słynnym" restauratorem to jest brat jej byłego męża...
No i jest on zadłużony na ponad 6mln. więc nie ma czym się chwalić.
No i ma nudny program na bodajże 2jce...
Odsmażane
demot:myślicie że lody same się zrobią?:popek mówi, że lody same się nie zrobią!
a kur.. włosy to się związuje w kuchni, nikt nie chciałby mieć potrawy z włosami p. Magdy. Nie lubię jej. Ogólnie nie lubię tego programu. Wygląda mi na tanią i nieudaną podróbę programu Gordona Ramsey'a
Zmodyfikowano 1 raz. Ostatnia modyfikacja: 7 grudnia 2010 o 17:51
Podepne się pod 1 koment.
Nie widzialem tego programu, ale pytanie wcale nie jest takie glupie.
Lody jesli sie rozmroza (nie koniecznie calkowicie), mozna zamrozic przeciez raz jeszcze. Tylko wtedy sa dosc niezdrowe. Wiec zasadnosc pytania jest - swieze, z pierwszego mrozenia (parafrazujac znana reklame).
Thunder to tak jakbys powiedział, że Taniec z Różańcem to tania podróba You Can Dance. Oba programy, mimo ze o tancu, maja inną formułe. To samo z Piekielną kuchnią i Kuchennymi rewolucjami. To 1 jest o młodych kucharzach ktorzy maja dostać fuche a drugie o ratowaniu restauracji. Gdzie tu podobienstwo?
On: świeże - osobiście robimy je na miejscu.
to JEST tania podróba programu Ramsey'a. Tylko że nie "Hells Kitchen" tylko "Kuchenne Koszmary". Na BBC leci, mozecie zerknąć, fajne.
-Swieże czy mrożone?
-Odgrzwane kur*wa!
odgrzewane.
dobre
Odgrzewane najlepsze
odgrzeane na zimno w zamrarzarce przy + 100*C
będzie pani zadowolona.
Najlepsze są smażone... Albo pieczone...
hahaha co za demot do ulubionych ;F. dobrze, że powstała taka strona, która podtrzymuje na duchu!
Śmiech śmiechem, ale tekst jest autentyczny :-)
Autentyczny jak ten Twój komentarz. Link do odcinka poproszę. vod.onet.pl
za to autentyczna była rozmowa dwóch kucharzy w kuchni po przyjęciu jej zamówienia "Dajemy świeży rosół czy tamten?" xD
zdjęcie z "Arsenału" w Toruniu xD
najlpeszy tekst tego kelnera: no to będziemy repetować :D
jest Arsenał jest + !!! A tak na marginesie to dokladnie Twoj demot oddaje sytuacje, w ktorych ta "niby restauratorka" czepia sie wszystkiego co tylko możliwe, aż do przesady!
To nie jest "niby restauratorka". A to u góry to nawet demot nie jest [-]
Zmodyfikowano 2 razy. Ostatnia modyfikacja: 6 grudnia 2010 o 20:54
"Proszę pani, dla pani są te ciepłe w ruchomym waflu"
Bo, inteligencjo Rzeczypospolitej Polskiej, nie wiecie, że lodów rozmrożonych i ponownie zamrożonych nie powinno się podawać ani jeść ;) Dlatego świeże występują w pojęciu lodów zamrażanych tylko raz, a mrożone jako ponownie zamrażanie. Widzę, że niektórym myślenie ciężko przychodzi.
Pozdrawiam
I weź tu uświadamiaj ludziom ich niewiedzę. Od razu sypią się minusy ;>
w niektorych lokalach lody robione sa na miejscu i na przyklad w sezonie ze swiezych owocow.
Otóż to ;>
Złe zdjęcie ! Tam powinna ładna kelnerka obsługująca faceta! ;-)
jaki Pani mi zrobi taki bedzie :D
"Proszę pani, oto świeże, niemrożone lody" - oznajmia kelner, po czym rozpina rozporek.
nie ku*wa, smażone!
A pani do loda przyjdzie z prawej czy z lewej strony???
Niekryty Krytyk:D
na zdjęciu widać, że koleś połknął tacę. Cóż się dla Pani Magdy nie robi
Konkurs? Nie konkurs. Po prostu lipny demotywator.
Dobre! Kolejna idiotka z TVN-u wyśmiana.
Najlepsze lody są z BIEDONKI :)
Haha dobre;)plusika masz;))
"Najlepiej" pojechala po bandzie, jak objechala knajpe o ryby, ktore maja mętne oczy i musza byc juz zepsute, nie wiedzac, ze ryby, ktore sa dlugo przechowywane w chlodziarce zawsze maja metne oczy... nawet dziecko to wie.
Który to jest odcinek na vod.onet.pl, bo nie moge go znależc POMÓŻCIE
Sezon 1 Odcinek 6 :)
http://vod.onet.pl/kuchenne-rewolucje,kuchenne-rewolucje,3554,1,4322,odcinek.html
hahahhahaha, dooobre
ten pan próbował mnie kiedyś WOSu uczyć, do tej pory mamy wszyscy niezły ubaw. ;D
:-) fajny motyw, daję plusa. Gessler ma restauracje w Lublinie, orientuje sie ktos moze w ktorym miejscu dokladnie?;) bo aż ciekawe, czy u niej jest tak wszystko dopieszczone.
..ciepłe wilgotne lody 15cm zapraszam...
no to masz małego :D
Powiedział ten co ma 8...
Kolega na obrazku na to ,
- ''Nie wiem ,ale moge Pani napluć do wina''
Xd
demot: Czy te lody są świeże? : Nie k...a odgrzewane z wczoraj!
Zmodyfikowano 4 razy. Ostatnia modyfikacja: 7 grudnia 2010 o 13:05
polecam filmik na yt- kuchenne owulacje ;)
Lody się chłodzi . Nie mrozi -.-
Ciepłe.
zimne jak lech
ee... zyciowe
ehehe dobre +
robione chwile temu na zapleczu!
heh,uwielbiam ją,więc jest + ;-D
Napluł jej do kieliszka :D
tak kurva z pieca !
Wyjdź na dwór, świeże i prosto z 'lodówki'...
demot:Przepraszam pana...:Te lody były odgrzewane w mikrofali - ja to czuję!
świeżo mrożone proszę Pani :)
nie ku*wa, smazone.
W przemyśle spożywczym, do szybkiego zamrażania masy lodowej coraz częściej wykorzystywany jest ciekły azot. Pozwala to skrócić proces zamrażania, zmniejszając przy tym zagrożenie bakteriami salmonelli. Ponadto, zastosowanie ciekłego azotu ogranicza tworzenie się kryształków lodu, przez co możliwe jest otrzymywanie lodów o smakach, których nie udałoby się otrzymać przez powolne zamrażanie, np. smaku whisky.
typowa blondynka. Nie wszystkie są głupie,ale ta przebija brakiem inteligencji 50% blondynek. Udaje przez tv taką mądrą,a co do czego.. pewnie swój błąd zobaczy na demotywatorach.
litości,przecież tekst z lodami jest wymyślony przez autora, ona zawsze mówi że potrawy nie mogą być mrożone, ale nigdy nie powiedziała tego o lodach, demot na [+]
demotywator dno nie widzę tu nic smiesznego dzieci z przedszkola opowiadaja zabawniejsze żarty
wtf
Uwaga na poziomie pani gessler... Promują tych Żydów w telewizji ile wlezie, a już wiele razy w telewizji pokazała że nie ma zielonego pojęcia o przepisach BHP i nie powinna nigdy prowadzić restauracji!
Ehhhh, nie oglądam więcej TelaVizji...
pozdrawiam
Mokre
tekst wymyslony ale widze ze nie pomyslal ktos ze lody mozna zrobic samemu, a mrożone to bedą wszystkie algidy i tak dalej..
Glonnisko!!!!!!!!!!!!! masz racje ja tez stawiam minus (-)
CO TO KU.RWA JEST! JAK TAKIE COS SIE ZNALAZLO NA GLOWNEJ, KOGOS JUZ CALKIEM POJE.BALO WE LBIE
yyy zalosne przeciez lody tez mogą byc robione "na świezo" nie rozumiem dlaczego głowna?!
Bardzo demotywujące,Z tego powodu zrobie sobie chyba kogielmogiel...
Najlepsze u niej jest to , że jak coś jej nie smakuje to jest Ch*jowe ale przecież każdy ma inne kubeczki smakowe więc WTF ... Ona nie ocenia czy potrawa jest dobrze przyrządzona czy jest np mięsko delikatne tylko czy dobre lub nie .... Jak jej nie smakuje to jest fuuuu i bleee .
Ja nie widzę w tym nic śmiesznego, ponieważ taka prawda. Lody są o wiele lepsze dopiero co zrobione w maszynce do lodów, niż wcześniej zrobione i rozmrażane za każdym wyjęciem. Wg. mnie jest to zwykły urywek z jej filmu. A dla tych wszystkich, których to śmieszy to chyba nie znają się na kuchni.
Jak ja usłyszałem ten tekst co zacytował czarekd to mało z krzesła nie spadłem xD haha:d
zajebiste, az mi bezpieczniki wyjeeeebalo[+]
Ta Baba mi dziala na nerwy ,nie lubie ogladac jej programu "kuchenne rewolucje" ...
ja też nie.
w końcu to blondynka dlatego to nie jest śmieszne tylko normalne.
demot:Wyplułam i powiedziałam, że: nieświeże!
Zmodyfikowano 1 raz. Ostatnia modyfikacja: 7 grudnia 2010 o 18:56
Widzicie ten kelner wziął do ust jej szklanke... Pewnie przed tym wypił i spowrotem wypluł...
http://demotywatory.pl/2381558/Przychodzi-zima
Kelner wygląda jakby mu stanął xd
są mrożone, ale proszę się nie martwić zawsze odgrzewamy je w mikrofalówce , co dodaje efektu świeżości
te lody są świeżo mrożone
Tani żart, nie demot. -
Świeże?
Jasne zapraszam na zaplecze zobaczy pani jak robimy...
demot:dlaczego tak mało wina podajecie:przepraszam,już uzupełniam
to co podałem to k*rwa wino!
Te lody są wyprane w PERWOLU
Świeżo mrożone
tyle trzepania na porcję, a ona ledwo jedną gałkę liźnie...
nacharał jej do kieliszka
Może i się czepia, ale jak się nie lubi czepialstwa to jej się do siebie nie zaprasza.