Gats 24 lutego 2013 o 16:32 -3 / 7 Czy kucharka użyła do zalania form kisielu czy wina? Odpowiedz Komentuj obrazkiem
AleOCoBiega 24 lutego 2013 o 17:11 -2 / 8 chyba pomysł na to jak zmarnować w ch czasu. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
A Alvares1 24 lutego 2013 o 17:18 +5 / 7 Napisał AleOCoBiega po czym wrócił do przeglądania demotów, wykopu, komixxów, kwejka... Odpowiedz Komentuj obrazkiem
A AnaMuyBien 25 lutego 2013 o 10:04 0 / 4 jak zmarnowac w ch czas ? czas przygotowania tej galaretki, jest taki sam jakbyś przygotował w zwykłych szklanych półmiskach, Odpowiedz Komentuj obrazkiem
kaktuska 24 lutego 2013 o 19:18 +1 / 1 Pomysł ma jakieś 15 lat , o ile nie więcej. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
B blankfield 24 lutego 2013 o 21:15 0 / 6 Uhum nie ma to jak zamienić soczysty owoc na galaretkę na bazie zwierzęcych kości mniammmmm! Odpowiedz Komentuj obrazkiem
Czy kucharka użyła do zalania form kisielu czy wina?
Galaretki geniuszu.
chyba pomysł na to jak zmarnować w ch czasu.
Napisał AleOCoBiega po czym wrócił do przeglądania demotów, wykopu, komixxów, kwejka...
jak zmarnowac w ch czas ? czas przygotowania tej galaretki, jest taki sam jakbyś przygotował w zwykłych szklanych półmiskach,
dobre :)
Pomysł ma jakieś 15 lat , o ile nie więcej.
Uhum nie ma to jak zamienić soczysty owoc na galaretkę na bazie zwierzęcych kości mniammmmm!