ludzie ale po co te spiny ?? przeciez widac to na pierwszy rzut oka ze typ sobie zartuje a wy od razu hejty -_- przeciez wiadomo ze na takim sprzecie wiedzmin 3 nie pojdzie
troszke wiecej dystansu ludzie bo jeszcze troche a opierd..olicie kogos za zwykle dzien dobry
@reborn4d poczucie humoru umiera w narodzie, w sumie też weszłam sprawdzić czy to aby na pewno karkówka :) nie rozczarowałam się - gromy że wołowe już ktoś rzucił :) wszystkiego najlepszego w nowym roku :)
Egzamin jeszcze go poprawki, ale to nie możliwe, że by komp w kilka minut zrobił taki kawał mięsa i to w stopniu "well done", do tego trzeba konwekcji. Ja tego nie kupiłam, poza tym syf z kompa oblepiłby mięcho i nic z tego nie ma. To naukowy punk widzenia. Do Pogromców Mitów z tym! Ciekawy odcinek by był ;')
OdpowiedzKomentuj obrazkiem
Zmodyfikowano
1 raz.
Ostatnia modyfikacja:
1 stycznia 2016 o 13:12
Bez obrazy ale przy takim syfie w kompie nic dziwnego, że się grzeje..
Brak wstążeczki, którą związałeś paczuszkę i wielkość 3x większa, ale poza tym spoko - rób dalej debili z ludzi :)
Jak to jest karkówka, to chyba ktoś na mięsie się nie zna. Wołowina.
Ekspertem nie jestem, ale to raczej rostbef. ;)
@splashradek w takim razie antrykot, na pewno nie karkówka za mało tłuszczu;p Poza tym wołowa raczej nie na steki:)
Przecież to żart. Dziwie się, że ktoś to rozważał jako prawdę.
https://m.youtube.com/watch?v=PD-mCG6-Lro
@gnypekb ok. wyjaśnię Ci to - do podgrzania obiadu wystarczy kilkadziesiąt stopni. Do usmażenia takiego mięska potrzebujesz grubo >100 stopni.
@lech2 Sory
nie przemyślałem tego xD
ludzie ale po co te spiny ?? przeciez widac to na pierwszy rzut oka ze typ sobie zartuje a wy od razu hejty -_- przeciez wiadomo ze na takim sprzecie wiedzmin 3 nie pojdzie
troszke wiecej dystansu ludzie bo jeszcze troche a opierd..olicie kogos za zwykle dzien dobry
@reborn4d poczucie humoru umiera w narodzie, w sumie też weszłam sprawdzić czy to aby na pewno karkówka :) nie rozczarowałam się - gromy że wołowe już ktoś rzucił :) wszystkiego najlepszego w nowym roku :)
Chyba najwyższych ustawieniach.
Egzamin jeszcze go poprawki, ale to nie możliwe, że by komp w kilka minut zrobił taki kawał mięsa i to w stopniu "well done", do tego trzeba konwekcji. Ja tego nie kupiłam, poza tym syf z kompa oblepiłby mięcho i nic z tego nie ma. To naukowy punk widzenia. Do Pogromców Mitów z tym! Ciekawy odcinek by był ;')
Zmodyfikowano 1 raz. Ostatnia modyfikacja: 1 stycznia 2016 o 13:12
Spodziewałem się pod ty demotem wielu debili, którzy wezmą go na serio. Nie myliłem się.
A poza tym, to jest antrykot wołowy a nie karkówka - .-'
a skąd wiesz?
Zal mi sie zrobilo... jak przeczytalem te komentarze ... Co raz mniejsze szanse daje ludzkosci widzac bystrosc nowego pokolenia.
Jajopl: jestem rzeźnikiem i znam się na mięsie :D
Chyba ustawieniach, a nie wymaganiach >:D