B BluesTata 15 marca 2017 o 18:49 +10 / 12 Ale ty "gupi" jesteś, przecież na górze tej tyrolskiej masz dołączony kluczyk, który musisz wyciągnąć... Odpowiedz Komentuj obrazkiem
Q qqp 16 marca 2017 o 9:21 +2 / 2 @BluesTata i jeszcze przy tym przytknąć ucho, by posłuchać, czy nie syknęła (może być popsuta) Odpowiedz Komentuj obrazkiem
D DemonicRabbit 15 marca 2017 o 18:59 +15 / 15 Wieczko odskakuje jak się porządnie uderzy w jego sam środek. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
rzviro 15 marca 2017 o 19:29 +6 / 6 Uważaj, bo może być przeterminowana i podczas otwierania wystrzeli/wybuchnie. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
~ahh_joo 16 marca 2017 o 13:54 -1 / 3 @BOGUSS Tobie też przydałby się specjalista. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
CRISTEROS 15 marca 2017 o 19:52 +8 / 8 to otwiera się samo , wystarczy porządnie kopnąć Odpowiedz Komentuj obrazkiem
Niktobcy 15 marca 2017 o 20:01 +2 / 6 Eee tam kopnąć widac że się nie znacie wystarczy stanąć na niej. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
efek 15 marca 2017 o 20:09 +7 / 7 Bierzesz tłuczek do mięsa i uderzasz stanowczo w tą nakrętkę na wierzchu, to uruchomi specjalny program który podgrzeje zawartość i otworzy puszkę. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
A Agnen01 15 marca 2017 o 21:02 +7 / 7 Ponieważ zawleczka tkwi nadal w zapalniku to możecie sobie w niego walić ile chcecie. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
kriseq1970 16 marca 2017 o 11:13 +4 / 4 @Agnen01 zastanawiałem się jak długo będę musiał czytać mądrości, zanim ktoś napisze, że mina jest zabezpieczona. Agnen01 plus dla ciebie :D Odpowiedz Komentuj obrazkiem
T Toto227 15 marca 2017 o 21:36 +1 / 3 Użyj kilofa, mówię ci kilofa użyj. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
~antytrollorysta 16 marca 2017 o 14:02 -2 / 2 @Lewakokiller Petru przeczytałby instrukcję, ogłosił się publicznie ekspertem, po czym na dowód, zakopał się w ziemi i nadepnął się miną. :) Odpowiedz Komentuj obrazkiem
D DonCzarny 16 marca 2017 o 9:12 +3 / 3 Najlepiej smakuje na cieplo. Przed otwarciem wrzuc na chwile do ogniska. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
~aniluap69 16 marca 2017 o 10:07 0 / 0 gdyby kluczyk nie zadział można użyć noża albo śrubokrętu na krawędzi... Odpowiedz Komentuj obrazkiem
~prepper 16 marca 2017 o 14:22 0 / 0 Jak byś wyciągnął zawleczkę, nic by się nie stało. Po prostu byś ją uzbroił. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
~arek_ilawa 16 marca 2017 o 23:10 0 / 0 Nadepnij to się otworzy. Będzie duuużo soczystego świeżego mięska. Smacznego Odpowiedz Komentuj obrazkiem
M mrocznysedes 20 marca 2017 o 14:04 0 / 0 Nie otworzy się. Najpierw czy pociągnąć za kółeczko. ;-) Odpowiedz Komentuj obrazkiem
K krickin 17 marca 2017 o 3:28 +1 / 1 Pamiętaj by otwierać wraz z jak największą liczbą wielbicieli konserwy. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
M mrocznysedes 20 marca 2017 o 14:01 0 / 0 Taką to można spokojnie otwierać ale najpierw cza wyciągnąć to kółeczko tak jak w puszkach z rybami. A następnie wystarczy trochę nacisnąć na środek i samo się otworzy. ;-) Odpowiedz Komentuj obrazkiem
Ale ty "gupi" jesteś, przecież na górze tej tyrolskiej masz dołączony kluczyk, który musisz wyciągnąć...
@BluesTata i jeszcze przy tym przytknąć ucho, by posłuchać, czy nie syknęła (może być popsuta)
Wieczko odskakuje jak się porządnie uderzy w jego sam środek.
Uważaj, bo może być przeterminowana i podczas otwierania wystrzeli/wybuchnie.
@BOGUSS Tobie też przydałby się specjalista.
to otwiera się samo , wystarczy porządnie kopnąć
Eee tam kopnąć widac że się nie znacie wystarczy stanąć na niej.
Bierzesz tłuczek do mięsa i uderzasz stanowczo w tą nakrętkę na wierzchu, to uruchomi specjalny program który podgrzeje zawartość i otworzy puszkę.
Ponieważ zawleczka tkwi nadal w zapalniku to możecie sobie w niego walić ile chcecie.
@Agnen01 zastanawiałem się jak długo będę musiał czytać mądrości, zanim ktoś napisze, że mina jest zabezpieczona. Agnen01 plus dla ciebie :D
Użyj kilofa, mówię ci kilofa użyj.
Dać Petru, on otworzy.
@Lewakokiller Petru przeczytałby instrukcję, ogłosił się publicznie ekspertem, po czym na dowód, zakopał się w ziemi i nadepnął się miną. :)
Najlepiej smakuje na cieplo. Przed otwarciem wrzuc na chwile do ogniska.
gdyby kluczyk nie zadział można użyć noża albo śrubokrętu na krawędzi...
NA PEWNO OSTROŻNIE :)
Pierd*lnij młotkiem i meslem...
Jak byś wyciągnął zawleczkę, nic by się nie stało. Po prostu byś ją uzbroił.
Nie znalazłeś jej w Polsce
Nadepnij to się otworzy. Będzie duuużo soczystego świeżego mięska. Smacznego
Nie otworzy się. Najpierw czy pociągnąć za kółeczko. ;-)
Pamiętaj by otwierać wraz z jak największą liczbą wielbicieli konserwy.
Taką to można spokojnie otwierać ale najpierw cza wyciągnąć to kółeczko tak jak w puszkach z rybami. A następnie wystarczy trochę nacisnąć na środek i samo się otworzy. ;-)