@~ja
no napisz... i nie smuć się więcej, bo nie jestem gimbusem. Jeszcze dodam, że bardzo lubię tatra.Ten wygląda apetycznie, ale chyba jest za mało mięsa.
Tydzień bez tatarka tygodniem straconym. A ten pomysł na podanie jest genialny. Dam więcej mięsa, nie włożę kaparów ani szczypiorku i będzie zayefayna zagrycha.
Nier ozumiem dają plusy a gdy przyszło co do czego co drugi by nawet nie spróbował a z pozostałych "odważnych" też połowa puściłaby pawia.
... na razie, to tylko Ty się zesrałeś.
@Gambini miałem coś napisać ale widać, że jesteś gimbusem więc po prostu mi cię żal...
@~ja
no napisz... i nie smuć się więcej, bo nie jestem gimbusem. Jeszcze dodam, że bardzo lubię tatra.Ten wygląda apetycznie, ale chyba jest za mało mięsa.
Gdzie krem?? Fuj..
Moja ulubiona :-)
z prawdziwymi polskimi kaparami
Fuj.... surowe mięso, bleee
fake za mało tatara
Ochyda , brakuje kaczej spermy na tym
Nigdy nie byłem zwolennikiem tatara. Surowe bezsmakowe mięso, surowe bezsmakowe żółtko, oba składniki z ryzykiem salmonelli. Też mi specjał.
Tatar jest bardzo dobry…
Tydzień bez tatarka tygodniem straconym. A ten pomysł na podanie jest genialny. Dam więcej mięsa, nie włożę kaparów ani szczypiorku i będzie zayefayna zagrycha.