Demotywatory.pl

Pokaż panel
Szukaj
0:00

Sezon na grilla uważam za otwarty!

MIĘSO CZAS PIECZENIA: polędwica wieprzowa: 6-8 minut karkówka: 5-6 minut kiełbasy wieprzowe (warto je ponacinać): 5-6 minut żeberka: 15-25 minut PODAWAĆ ZE SCHŁODZONYM PIWEM! 7 zasad zdrowego grillowania: - zawsze myj starannie ruszt, - stosuj specjalne brykiety z węgla drzewnego, - kupuj świeże mięso, - nie piecz jedzenia z puszek i mrożonek, - używaj ziół, - tłuste potrawy kładź na tackach, - zastąp pieczywo warzywami, - poczęstuj sąsiada - niech nie marudzi, że kopcisz. Nie używaj szkodliwych dla zdrowia chemicznych specyfików do rozpalania grilla - lepiej użyj żony do dmuchania!

www.demotywatory.pl
+
124 150
-

Komentarze ⬇⬇


Komentarze


Pokaż komentarze (14)