o... surowe mięso na górze widzę. Już i polaczki nim się zachwycają czy żydki jeszcze nie przekonały że użycie większej ilości energii, czasu i umiejętności do przyrządzenia dobrego steka jest złe i well done jest tylko dla chamstwa i pospulstwa bez smaku?
mm, te surowe mięso i cieknące z niego czerwone soki - gratka dla prawdziwego konesera z wyrafinowanym podniebieniem - inne stopnie przyrządzenia są dla prymitywnego plebsu.
Michelin ma maksymalnie 3 gwiazdki, 5 to hotele mają
o... surowe mięso na górze widzę. Już i polaczki nim się zachwycają czy żydki jeszcze nie przekonały że użycie większej ilości energii, czasu i umiejętności do przyrządzenia dobrego steka jest złe i well done jest tylko dla chamstwa i pospulstwa bez smaku?
mm, te surowe mięso i cieknące z niego czerwone soki - gratka dla prawdziwego konesera z wyrafinowanym podniebieniem - inne stopnie przyrządzenia są dla prymitywnego plebsu.
xD prymitywny plebs spotted
REKLAMACJA! Wincy sosu!
tego na górze nie tknalbym nawet za miliard, to na dole już prędzej