Demotywatory.pl

Pokaż panel
Szukaj
+
215 281
-

Komentarze ⬇⬇


Komentarze


Dodaj nowy komentarz Zamknij Dodaj obrazek
E Eduardo
+23 / 27

Bez rodzynek, bez spodu i najlepiej żeby jeszcze usiadł. Na wykończenie jeszcze tylko polewa z czekolady i jest prawdziwe niebo w gębie.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
A anwil31
+23 / 25

Ja tez wole bez rodzynek, a spod robie cienki jak nalesnik.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar szukam_faceta
+7 / 9

Tylko sernik nowojorski

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar Cagenicolas
+29 / 33

Jak do gówna dodasz rodzynek to też jakieś takie luksusowe się staje?

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar Pergamin
+4 / 4

@Cagenicolas zależy czym rodzynki zostaną nasączone :D

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar JanuszTorun
+38 / 42

Margaryna, mielony twaróg z wiadra, spód z Biedronki - to ostatni badziew, tak?
Ale jak do tego badziewia dodasz rodzynki, to staje się królewskim rarytasem, tak?
A z drugiej strony...
Ricotta i mascarpone występuje wyłącznie w komplecie z rodzynkami, tak?
Nie ma to, jak dla swojej teorii dać kretyńskie argumenty.
OK, domyślam się, że to miał być dowcip.
Ale jak dowcip jest debilny, to nie jest śmieszny, tylko nadal debilny.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem

Zmodyfikowano 1 raz. Ostatnia modyfikacja: 22 kwietnia 2019 o 11:41

avatar Trepan
+2 / 2

Izaurę, teraz sobie googlujcie ;p

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar DexterHollandRulez
+13 / 17

Nie toleruję rodzynek ani żadnych innych zgrzytających w zębach mokrych obiektów bakaliopodobnych w ciastach... A jak już komuś sernik 'czysty' jest za nudny to polecam polać syropem malinowym (nawet takim do rozcieńczania z jakiegoś Herbapolu), kompletnie zmienia to smak.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
S szteker
+9 / 13

Ja wole sernik bez rodzynek, ponieważ jest tam margaryna, mielony twaróg z wiadra, cukier i spód z biedronki. Jest idealny na wigilię dla bezdomnych i dobry na masę. Ponadto pasuje do oranżady z Tesco i sagi. Był hitem w czasach PRL, świetnie zapycha ryj. I nigdy nie będę się wstydził go podać rodzinie królewskiej, bo nie spodziewam się ich odwiedzin.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
W wiktorro73
+6 / 12

Uwielbiam rodzynki ale wg. mnie w serniku smakują obrzydliwie

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar maggdalena18
+9 / 11

Wolę bez.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
M MIKKOP
+9 / 9

Lubię sernik z którego nie muszę nic wydłubywać.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar S_Jupiter
+1 / 1

sernik nie może być za suchy, ani też za mokry, to musi być prawdziwy kolocz niczym weselny, zresztą wolę sernik od makowca, z sernikiem wygrywa u mnie tylko mazurek z kajmakiem, zresztą karmelu mogę żreć tony i nie jest mi słodko

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar Cascabel
+2 / 2

serniko-brownie

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
F Firewolf_Jess
+2 / 2

Sernika z rodzynkami nie jadają dzieci. Taki główny punkt

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar zaymoon
-5 / 5

Rodzynki, czyli zepsute winogrona, parszywe i w smaku i w wyglądzie, nie wiem jak można to gówno dodawać do czegokolwiek.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar Eaunanisme
+7 / 7

Rodzynki z serniku nie przeszkadzają mi tak samo, jak ich brak. Ważniejsza dla mnie jest konsystencja masy serowej i słodkość. W moim domu są dwa obozy - rodzynkowców i bezrodzynkowców. I czuję się w tym sporze prawdziwym zwycięzcą, bo mogę wsuwać dokładki z obu blaszek :)

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
L LUPUS1962
+3 / 3

Sernik mojej babci, 40 lat temu, na wsi - z własnego sera i jaj na cieniutkim kruchym spodzie z wałeczkami z ciasta posypkowego ułożonymi w kratkę na wierzchu,.. więcej szczegółów nie pamiętam, ale smak... żaden cukiernik tak tego dziś nie zrobi

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
K kea1111
+1 / 1

Żadnego?

Odpowiedz Komentuj obrazkiem