E ewilq83 20 stycznia 2021 o 18:29 +7 / 9 Ciasto wyrabiane z miłością, pizza z nowymi dodatkami...kreatywny pracownik ;) Odpowiedz Komentuj obrazkiem
lolo7 20 stycznia 2021 o 21:02 +17 / 17 @ewilq83 Można powiedzieć, że kucharz włożył w ten przepis całego siebie. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
E ewilq83 21 stycznia 2021 o 7:52 +11 / 11 @lolo7 gdybym miała zamawiać to mimo wszystko wolałabym żeby kucharz nie był aż tak "zaangażowany" ;)) Odpowiedz Komentuj obrazkiem
E ewilq83 21 stycznia 2021 o 10:41 +2 / 4 @alitejophobia a fuj, dlatego ja wolę gotować sama ;) Odpowiedz Komentuj obrazkiem
lolo7 20 stycznia 2021 o 20:59 +10 / 10 To się dopiero nazywa czerpać przyjemność z pracy... Odpowiedz Komentuj obrazkiem
D dncx 21 stycznia 2021 o 11:47 0 / 0 Widziałem kiedyś gościa z masarni, który wkładał świeży kawałek mięsa między żeberka kaloryfera i pomiędzy niego swój aparat. Ciekawe czy to nie ten sam. Tylko się przebranżowił. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
D konto usunięte 21 stycznia 2021 o 22:00 -6 / 8 Genialny chwyt marketingowy! Ludzie już nie chcą jeść zwykłej pizzy, chcą wyje..aną. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
gstrzeg 22 stycznia 2021 o 6:29 -1 / 3 Przestańcie w końcu wycierać sobie pyski Poznaniem! Ten "kucharz" jest z pizzerii w MUROWANEJ GOŚLINIE która NIE JEST dzielnicą Poznania. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
F fiksusik 22 stycznia 2021 o 20:14 +1 / 1 @gstrzeg Za co Cię minusują??? Odpowiedz Komentuj obrazkiem
gstrzeg 25 stycznia 2021 o 7:01 +1 / 1 @fiksusik Też chciałbym wiedzieć... Odpowiedz Komentuj obrazkiem
konradstru 22 stycznia 2021 o 12:51 +1 / 1 https://wiadomosci.onet.pl/poznan/seks-z-ciastem-w-pizzerii-wlasciciel-lokalu-wezwany-przez-sanepid/w6ptmng.amp Odpowiedz Komentuj obrazkiem
Ciasto wyrabiane z miłością, pizza z nowymi dodatkami...kreatywny pracownik ;)
@ewilq83
Można powiedzieć, że kucharz włożył w ten przepis całego siebie.
@lolo7 gdybym miała zamawiać to mimo wszystko wolałabym żeby kucharz nie był aż tak "zaangażowany" ;))
@alitejophobia a fuj, dlatego ja wolę gotować sama ;)
To się dopiero nazywa czerpać przyjemność z pracy...
Widziałem kiedyś gościa z masarni, który wkładał świeży kawałek mięsa między żeberka kaloryfera i pomiędzy niego swój aparat. Ciekawe czy to nie ten sam. Tylko się przebranżowił.
Genialny chwyt marketingowy! Ludzie już nie chcą jeść zwykłej pizzy, chcą wyje..aną.
Przestańcie w końcu wycierać sobie pyski Poznaniem! Ten "kucharz" jest z pizzerii w MUROWANEJ GOŚLINIE która NIE JEST dzielnicą Poznania.
@gstrzeg Za co Cię minusują???
@fiksusik Też chciałbym wiedzieć...
https://wiadomosci.onet.pl/poznan/seks-z-ciastem-w-pizzerii-wlasciciel-lokalu-wezwany-przez-sanepid/w6ptmng.amp