T tawarisz12 16 lipca 2021 o 7:19 -6 / 12 Chodzi o to by zmniejszyć koszt wytwarzania takiego mięsa. Żeby użyć jak najmniej wody i paszy. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
Banasik 16 lipca 2021 o 13:29 +3 / 9 @tawarisz12 . Tą samą filozofią kierują się chińscy producenci podróbek: użyć jak najmniej zasobów jak najniższej jakości i wciskać to głupkom jako produkt pełnowartościowy. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
B bzyk3 16 lipca 2021 o 7:56 0 / 0 Odpowiedz Komentuj obrazkiem Zmodyfikowano 1 raz. Ostatnia modyfikacja: 16 lipca 2021 o 7:57
M Marcziw 17 lipca 2021 o 11:36 +2 / 4 Ty chyba nie sądzisz ze jesz krowie mięśnie z ktowy która całe życie pasie się bez stresu na zielonej łące Odpowiedz Komentuj obrazkiem
Chodzi o to by zmniejszyć koszt wytwarzania takiego mięsa. Żeby użyć jak najmniej wody i paszy.
@tawarisz12 . Tą samą filozofią kierują się chińscy producenci podróbek: użyć jak najmniej zasobów jak najniższej jakości i wciskać to głupkom jako produkt pełnowartościowy.
Zmodyfikowano 1 raz. Ostatnia modyfikacja: 16 lipca 2021 o 7:57
Ty chyba nie sądzisz ze jesz krowie mięśnie z ktowy która całe życie pasie się bez stresu na zielonej łące