@siaty 2 na 14 to sporo. Można miec "patenty" na zmniejszenie szansy upadku, ale i tak wolałbym zwyczajnie położyć kurczaka na ruszcie - szansa upadku 0, każde udko byłoby tak samo dobre, choć pewnie jedynie odrobine mniej smacznie niż przy tym "pomyśle".
Pomysłowo-smaczne :)
Bałbym się, że nie każde "mocowanie" wytrzyma. Kwestia czasu i stastystyki, kiedy jakiś kurczak spadnie.
@Chung no to będzie kurczak w warzywach :D
@Chung robiłem to w niedzielę, na 14 pałek spadły mi 2 szt. Teraz wiem, że trzeba je mocować przy końcach "rusztu" bo tam najmniej sie on wygina.
@siaty 2 na 14 to sporo. Można miec "patenty" na zmniejszenie szansy upadku, ale i tak wolałbym zwyczajnie położyć kurczaka na ruszcie - szansa upadku 0, każde udko byłoby tak samo dobre, choć pewnie jedynie odrobine mniej smacznie niż przy tym "pomyśle".
@Chung ale o to chodzi żeby ten tłuszcz spadał na te warzywa (w moim przypadku były same ziemniaki). Miały zajebisty smak
Fajne, zakładając, że ktoś chce warzywa z tłuszczem kurzęcym :/
@Marvinnnnnnn tłuszcz zwierzęcy jest najzdrowszy...
Udka z kurczaka pieką się dłużej niż warzywa
Fuj