Demotywatory.pl

Pokaż panel
Szukaj
0:03

Jeżeli w przepisie potrzebny jest konkretny typ cebuli to też używasz jakąkolwiek cebulę?

www.demotywatory.pl
+
165 178
-

Komentarze ⬇⬇


Komentarze


Dodaj nowy komentarz Zamknij Dodaj obrazek
avatar samodzielny68
+1 / 1

Nie. Chyba, że mi zabraknie a nie mam jak kupić.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem

Zmodyfikowano 1 raz. Ostatnia modyfikacja: 3 lutego 2023 o 19:58

avatar melblue
+1 / 1

Nie, biorę tak, jak mi pasuje, a przepis jest tylko sugestią. Szalotka, dymka, biała - czosnkowa, czerwona i żółta (zwyczajna), cukrówka... Duże po pokrojeniu (do zjedzenia na surowo) przelewam wrzątkiem, żeby spłukać gorycz. I jest różnica przy krojeniu - czy w przepisie chcą pokrojoną w talarki lub w piórka.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
T TheYoghurt
0 / 0

A ile rodzajów cebul może być w przepisie?

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
K KuTwi
0 / 0

kolega/koleżanka wyżej dał ci przykład ile

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar BrickOfTheWall
+1 / 3

Będziesz tak robił do chwili gdy do "wiosennej sałatki" nakroisz wściekle ostrej cebuli używanej najczęściej do duszenia z wołowiną i będziesz się zastanawiał czemu płaczesz podczas jedzenia i musisz ją zapijać.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem