ellemelle 1 June 2012 2012 17:59 0 / 4 W zeszłym roku kupiłam arbuza. Otworzyłam go może pod 3dniach od zakupu i jak zaczęłam go kroić to dużo soku z niego wypłyneło,więc myśle sobie mmm soczysty smaczny ale jak po głebszym nacięciu wszystko wypłyneło to zmieniłam zdanie :) Odpowiedz
E ElMattador 1 June 2012 2012 21:43 +4 / 4 dlatego ja zawsze kupuję arbuzy na ćwiartki, ewentualnie połówki - doskonale wiesz, co dostajesz Odpowiedz
TSKvalder 2 June 2012 2012 11:10 -2 / 2 cholera... zanim zrozumiałem treść pod zdjęciem, przez chwilę skojarzyło mi się "to" z pewną częścią kobiety... Odpowiedz
Zwracałbym.
OdpowiedzZałamka.
Odpowiedzplease bitch....
OdpowiedzTo faktycznie pech znaleźć płuca w jabłku
OdpowiedzW zeszłym roku kupiłam arbuza. Otworzyłam go może pod 3dniach od zakupu i jak zaczęłam go kroić to dużo soku z niego wypłyneło,więc myśle sobie mmm soczysty smaczny ale jak po głebszym nacięciu wszystko wypłyneło to zmieniłam zdanie :)
OdpowiedzJak można kupić arbuza i go nie ruszyć przez 3 dni O.o
dlatego ja zawsze kupuję arbuzy na ćwiartki, ewentualnie połówki - doskonale wiesz, co dostajesz
Odpowiedzcholera... zanim zrozumiałem treść pod zdjęciem, przez chwilę skojarzyło mi się "to" z pewną częścią kobiety...
OdpowiedzGłodnemu chleb na myśli
Nagolenniki arbuzowe + 8 do deffa.
OdpowiedzA bo to chyba arbuz jest...
Odpowiedzo co w tym chodzi?
Odpowiedz