jak juz musi byc z alkoholem to robisz w calym arbuzie dziurke, wlewasz po malu wodke, krecisz pare razy zeby sie w srodku "rozlala po calosci" wkladasz do lodowki i potem kroisz i dajesz jak zwyklego arbuza... sto razy lepsze niz jakas galaretka, alkohol czuc slabo a zimny arbuz w upalny dzien to jest to:D
o smirnoffie zapomnieli, co ma z nim zrobić?
Odpowiedz"Galaretke rozpuscic we wrzatku. Jak przestygnie wlac wodke i wymieszac"
pewnie wypili...
idealny deser to własnie ten miąższ z arbuza co go wydłubałeś ...
Odpowiedzwiem ze rok opoznienia, ale coz. Miazsz tez sie do tego uzywa- jak podali w przepisie- wymieszac z galaretka
Galaretka może byc wisniowa?
OdpowiedzNie może, inaczej nie wyjdzie. Arbuz się rozpadnie w lodówce
Jak działa zjedzenie takiej galaretki z 0,5l wódy? Jak wypicie takiej połówki?
OdpowiedzNajsmaczniejszy z tego wszystkiego będzie arbuz, ja tam nie znam nikogo kto by się cieszył z tego że zje sobie garaletkę w upalny dzień ;p
OdpowiedzW skrócie: Jak zrobić arbuza z... arbuza. Dobranoc :D
OdpowiedzWódka jest, to warto spróbować.
Odpowiedzmm :D pycha!
OdpowiedzMiałem w domu tylko pierwszy składnik ale też dobre wyszło
OdpowiedzNie wątpię :D
Wszędzie musi być ta wódka? Już się nie da bez alkoholu żyć? Smak owocu zabija się tym obrzydlistwem.
Odpowiedzjak juz musi byc z alkoholem to robisz w calym arbuzie dziurke, wlewasz po malu wodke, krecisz pare razy zeby sie w srodku "rozlala po calosci" wkladasz do lodowki i potem kroisz i dajesz jak zwyklego arbuza... sto razy lepsze niz jakas galaretka, alkohol czuc slabo a zimny arbuz w upalny dzien to jest to:D
OdpowiedzDeser świetny, problem tylko w tym, że w Polsce nie ma już upalnych dni.
OdpowiedzCiul z galaretką lepiej powiedz gdzie dostane arbuza bez pestek ?
OdpowiedzWódki szkoda.
Odpowiedz