T Teuwil 9 October 2013 2013 15:56 +1 / 1 Trzeba najpierw otworzyć piekarnik i później szufladę. Jak się ma ciasną kuchnię to trzeba kombinować. Odpowiedz
~masakeeer 10 October 2013 2013 8:42 +1 / 1 Chyba architekta wnetrz. Jak zatrudniles 'zawodowca do aranzacji wnetrz' to sie nie dziw. Odpowiedz
Dzi4d3k 11 October 2013 2013 8:01 +1 / 1 Pewnie mocno poskąpiłeś na lepszego "fachowca" no to masz :) szybko, tanio, dobrze - z tego możesz wybrać tylko 2 słowa :) Odpowiedz
Trzeba najpierw otworzyć piekarnik i później szufladę. Jak się ma ciasną kuchnię to trzeba kombinować.
OdpowiedzLub spiłować końcówkę szuflady u dołu, to jest 1 cm
Chyba architekta wnetrz. Jak zatrudniles 'zawodowca do aranzacji wnetrz' to sie nie dziw.
OdpowiedzFachowo spieprzone.
OdpowiedzPewnie mocno poskąpiłeś na lepszego "fachowca" no to masz :)
Odpowiedzszybko, tanio, dobrze - z tego możesz wybrać tylko 2 słowa :)