Jak ja słyszę muzykę na stronie internetowej to najpierw szukam wyłącznika muzyki, jeśli nigdzie w przeciągu 3 sekund nie znajdę, to wyłączam stronę, jeśli mi zależy na treści z danej strony to szukam wyłącznika przez 5 sekund.
Bo na tym to polega. Przed wprowadzeniem na antenę "Kuchennych rewolucji", TVN wahał się podobno, czy uderzyć do Makłowicza, czy do Gessler. Kogo wybrali, wiadomo. I mamy teraz takie czupiradło, żywą świnkę Piggy, z której programów nie dowiemy się absolutnie niczego o gotowaniu (ale w sumie ona jest restauratorką, a nie kucharką...), za to poznamy wszystkie obyczajowe problemy właścicieli restauracji. "Nie ma gości? Przemalujmy ściany na różowo!".
Kurva ludzie... komentujecie a za pewne nawet nie obejrzeliście więcej niż 3 odcinki od A do Z. Oglądałem tego programu kilka sezonów i naprawdę czasem się rzygać chce jaki burdel zastaje tam Gesslerowa. A co do jej umiejętności, widać że się zna jak wali przepisami z głowy i często spontanicznie sprawdza wiedzę kulinarną personelu na różne sposoby. Bywa chamska, to prawda, ale nigdy bez większego powodu. Ciekawe co Wy byście powiedzieli jakbyście czasem zobaczyli w jakich warunkach ktoś Wam przygotowuje posiłek w restauracji, albo jakiego gówna używa jako składników -_-
@jeykey1543 Cóż, taki świat że reklama musi być, a to że potrafi nawalić go na oko i jednocześnie dobrze doprawić to chyba też musi być niezły skill, nie?
nie jest głupia... chyba poj**ana
OdpowiedzJak ja słyszę muzykę na stronie internetowej to najpierw szukam wyłącznika muzyki, jeśli nigdzie w przeciągu 3 sekund nie znajdę, to wyłączam stronę, jeśli mi zależy na treści z danej strony to szukam wyłącznika przez 5 sekund.
OdpowiedzBo na tym to polega. Przed wprowadzeniem na antenę "Kuchennych rewolucji", TVN wahał się podobno, czy uderzyć do Makłowicza, czy do Gessler. Kogo wybrali, wiadomo. I mamy teraz takie czupiradło, żywą świnkę Piggy, z której programów nie dowiemy się absolutnie niczego o gotowaniu (ale w sumie ona jest restauratorką, a nie kucharką...), za to poznamy wszystkie obyczajowe problemy właścicieli restauracji. "Nie ma gości? Przemalujmy ściany na różowo!".
OdpowiedzGessler,jak na żyda słabo zna się na rozkręcaniu interesów...
Odpowiedz@Max_Rockatansky Ale jak świetnie likwiduje konkurencję - robi to publicznie, w programie telewizyjnym i nikt się jaszcze nie domyślił.
Kurva ludzie... komentujecie a za pewne nawet nie obejrzeliście więcej niż 3 odcinki od A do Z. Oglądałem tego programu kilka sezonów i naprawdę czasem się rzygać chce jaki burdel zastaje tam Gesslerowa. A co do jej umiejętności, widać że się zna jak wali przepisami z głowy i często spontanicznie sprawdza wiedzę kulinarną personelu na różne sposoby. Bywa chamska, to prawda, ale nigdy bez większego powodu. Ciekawe co Wy byście powiedzieli jakbyście czasem zobaczyli w jakich warunkach ktoś Wam przygotowuje posiłek w restauracji, albo jakiego gówna używa jako składników -_-
Odpowiedz@jeykey1543 Cóż, taki świat że reklama musi być, a to że potrafi nawalić go na oko i jednocześnie dobrze doprawić to chyba też musi być niezły skill, nie?
Ludzie mają za swoje że się zgadzają na programy z nią. Są głupsi od niej, dobrze im, że ich tak poniewieRa.
Odpowiedz