a nie sądzicie, że to trochę hipokryzja, najpierw lata po knajpach i wyrzuca zupki w proszku do kosza, a potem sprzedaje produkt, który tak czy siak należy do najbardziej przetworzonych...
Irytuje mnie ta Gessler. Jak stara baba może zachowywać się jak 12 letnia dziewczynka ze swoimi fochami i żartami. I te tapety na twarzy no wszystko wygładzone i wyszpachlowane oraz zamazane pędzlem. Weź coś takiego zobaczą jak się wyłania z ciemności i zawał masz jak w banku.
Ja rozumiem, że można podeprzeć prestiż swojego znanego nazwiska i firmować, powiedzmy, jakieś wino z co najmniej średniej półki, dobrą wódkę, jakieś lepsze słodycze. Ale jak cienko trzeba prząść, żeby firmować parówki - żarcie, które nie jest śmieciowe w przenośni, tylko dosłownie?
Ludzie naprawde jestescie tak ograniczonym spoleczenstwem czy tylko nie macie co robic i szukac sensacji Panie M. Gesler dała recepte na produkt nazwe nie ona wymyslila produkuje to firma zewnetrzna wystarczy obrócić opakowanie na druga strone i jest wyraznie kto jest producentem tego produktu. Robienie gówno burzy z tego powodu wina jest prosta ktos zle na produkcji cos zrobil i macie babo placek a nie odrazu siejecie ze to nie wina wytwór milosci itp ... ehh szkoda mi slow tak ma 90++ % miesa wiem bo probowalme kazdego jej produktu i naprawde sa dobre w kazdej firmie i produkcji zdazaja sie buble tak jak z Fawor miał w chebie muchy tak tutaj jest mały i nie smaczny blad ... w produkcji ale po co zrozumiec lepiej mówic dla Hajsu dla lansu ...
Nie smakuje Wam to jedzcie pierożki bezglutenowe z mąki kasztanowej. Ja lubię parówki choć wiem z czego i jak się je produkuje. Po co zaraz wywrzaskiwać tę całą krytykę?
Obrzydliwy fotomontaż.....komuś coś się udało, to od razu trza zamęt siać...
OdpowiedzLepiej żeby to nie był fotomontaż dla zochydzenia firmy bo ładnie autor beknie
OdpowiedzRóżnica taka, że nie zmiksowane.
Odpowiedza nie sądzicie, że to trochę hipokryzja, najpierw lata po knajpach i wyrzuca zupki w proszku do kosza, a potem sprzedaje produkt, który tak czy siak należy do najbardziej przetworzonych...
OdpowiedzNo dobrze. Ale co to jest?
Odpowiedz@kwaskarminowy Znalazłam w Google informację, że jest to zawinięta folia.
@kwaskarminowy Już myślałem że to jej słynne odchudzające parówki z tasiemcem...
Irytuje mnie ta Gessler. Jak stara baba może zachowywać się jak 12 letnia dziewczynka ze swoimi fochami i żartami. I te tapety na twarzy no wszystko wygładzone i wyszpachlowane oraz zamazane pędzlem. Weź coś takiego zobaczą jak się wyłania z ciemności i zawał masz jak w banku.
OdpowiedzJa rozumiem, że można podeprzeć prestiż swojego znanego nazwiska i firmować, powiedzmy, jakieś wino z co najmniej średniej półki, dobrą wódkę, jakieś lepsze słodycze. Ale jak cienko trzeba prząść, żeby firmować parówki - żarcie, które nie jest śmieciowe w przenośni, tylko dosłownie?
Odpowiedz@PolskaRzeczpospolitaTeoretyczna I dlatego właśnie dziwi mnie taki artykuł w NATEMAT. Ciekawe co się kryje.
To włos Geslerowej w galarecie jako nadzienie do parówki. Cymes.
OdpowiedzParówki Gesslerki? A co będzie za rok? Salceson ?
OdpowiedzLudzie naprawde jestescie tak ograniczonym spoleczenstwem czy tylko nie macie co robic i szukac sensacji Panie M. Gesler dała recepte na produkt nazwe nie ona wymyslila produkuje to firma zewnetrzna wystarczy obrócić opakowanie na druga strone i jest wyraznie kto jest producentem tego produktu. Robienie gówno burzy z tego powodu wina jest prosta ktos zle na produkcji cos zrobil i macie babo placek a nie odrazu siejecie ze to nie wina wytwór milosci itp ... ehh szkoda mi slow tak ma 90++ % miesa wiem bo probowalme kazdego jej produktu i naprawde sa dobre w kazdej firmie i produkcji zdazaja sie buble tak jak z Fawor miał w chebie muchy tak tutaj jest mały i nie smaczny blad ... w produkcji ale po co zrozumiec lepiej mówic dla Hajsu dla lansu ...
OdpowiedzPs: nie lubie Geslerowej ;]
Pff... Ale sensacja. Bardziej bym był zdziwiony jak by tam mięso znalazła :D
Odpowiedz"pewna klienta" - to już nie można korzystać z przyrostka "-ka"? Feminazizm strikes again xD
OdpowiedzNie smakuje Wam to jedzcie pierożki bezglutenowe z mąki kasztanowej. Ja lubię parówki choć wiem z czego i jak się je produkuje. Po co zaraz wywrzaskiwać tę całą krytykę?
OdpowiedzJezusicku! a to co? konczyna szaraka????
OdpowiedzKoszer macher, cymes! Pewnie bez wieprzowinki.
OdpowiedzParówki randkowe z prezerwatywą-niespodzianką w środku?
Odpowiedz