@rokokowa_kokota Sądzisz, że kiedyś słoiki robiono lepiej niż teraz (chodzi mi o sam słoik jako szklane naczynie, a nie o zawartość)?
Bo ja nie rozumiem jak można robić przetwory w/w przypadku ogórki konserwowe i nie umyć dokładnie słoika, wewnątrz i z zewnątrz (a więc i nie usunąć etykiety).
Kolejny post wielkiego myśliciela, który od 20 lat nie był w sklepie (bo przecież GMO i technologia) i nie wie, że miód dalej segreguje się na sztuczny i naturalny.
Jak można robić przetwory i nie usunąć starej etykiety?O.o
Odpowiedz@lubazo Żeby było wiadomo, iż słoik został zrobiony na jakość i to za poprzedniego systemu ustrojowego.
@rokokowa_kokota Sądzisz, że kiedyś słoiki robiono lepiej niż teraz (chodzi mi o sam słoik jako szklane naczynie, a nie o zawartość)?
Bo ja nie rozumiem jak można robić przetwory w/w przypadku ogórki konserwowe i nie umyć dokładnie słoika, wewnątrz i z zewnątrz (a więc i nie usunąć etykiety).
@lubazo Oj bo wiesz.. Za komuny wszystko było lepsze. Nawet etykiety na słoikach. Takie potężne, że bez napalmu nie ruszysz. Wot, to była tiechnika!
@lubazo Bo liczy się to, co jest wewnątrz ;)
Miód z kwiatów ogórka, o lekko zielonkawym zabarwieniu i posmaku octu.
OdpowiedzKolejny post wielkiego myśliciela, który od 20 lat nie był w sklepie (bo przecież GMO i technologia) i nie wie, że miód dalej segreguje się na sztuczny i naturalny.
Odpowiedz@razi Widać że nie napotkał realizmu i oszustów w pasiekach :)