Demotywatory.pl

Menu Szukaj
+
206 223
-

Zobacz także:


K Krzysztof798
0 / 0

Rzeczywiście, na wsiach tego typu placki na gołej blasze kuchennej się piekło. W smaku żadna rewelacja.

Odpowiedz
~jeruś_xD
0 / 0

Najlepsze. Szczególnie cieplutkie, z masełkiem i miodkiem i do tego szklanka świeżego mleczka od krasuli :3

Odpowiedz
P Patrick345
0 / 0

Najlepiej smakowały z kuchni "węglowej", takich w sklepie nie kupisz ;)

Odpowiedz
T Tauri83
-1 / 1

No już bez przesady. Powinno być podpisane że jeżeli takie jadłeś to pamiętasz Powstanie Warszawskie . :/

Odpowiedz
cysienka
0 / 0

ostatnio tak mnie naszło na wspomnienia że aż sobie takie robiłam :-)

Odpowiedz
~frygata
+1 / 1

to są podpłomyki (mąka+woda+trochę soli), piecze się je, bez tłuszczu, na blasze kuchni węglowej. Kiedyś, dawno temu, jadane "na wsiach"...

Odpowiedz