Gambini 9 May 2018 2018 16:43 +5 / 5 Technologia wyszła już na przeciw temu problemowi. Teraz dłużej się je myje, niż trze. Odpowiedz
Will_Find_A_Way 9 May 2018 2018 16:57 -4 / 4 Czyli poniekąd nie lubisz placków. Bo placki są między innymi z ziemniorów. Odpowiedz
brajanpiast 9 May 2018 2018 18:58 -3 / 5 kogo to obchodzi? tylko zaśmieciasz poczekalnię, a serwery kosztyją!! Odpowiedz
czacknoris 10 May 2018 2018 8:51 +2 / 2 zwłaszcza zimne lekko gumkowate mniam Zmodyfikowano 1 raz Ostatnia modyfikacja: 10 May 2018 2018 8:51 Odpowiedz
A Aqq300 10 May 2018 2018 9:02 +1 / 1 Kup se nasadkę na naszynkę do mięsa. Trze kilka chwil i nie kaleczy palców. Odpowiedz
~Groooooochu 10 May 2018 2018 10:51 +3 / 3 Elektryczna maszynka do mięsa i problem z głowy, przygotowanie ciasta na placki jakieś 5 minut. W razie problemów (grudek) użyj blendera! Odpowiedz
kenzol 10 May 2018 2018 22:05 0 / 2 Polecam wyciskarkę do owoców (nie mylić z sokowirówką). Odpowiedz
kenzol 11 May 2018 2018 7:54 0 / 2 @Gambini... na końcu dodajesz tyle soku z ziemniaka do wiór żeby nie było wodniste;)
Gambini 11 May 2018 2018 9:00 +1 / 1 @kenzol Teraz się zgadza. Pozyskuje wióry i nawadniam je sokiem. Czyli zostaje Ci trochę soku, tak?
kenzol 11 May 2018 2018 10:14 0 / 2 @Gambini... Zależy od ziemniaków, od przepisu na placki, itp. Mnie zawsze zostaje trochę soku. Ale to tak samo jak przy tarciu ręcznie:)
A aja90 14 May 2018 2018 19:41 0 / 0 ja mam w robocie kuchennym specjalna nasadkę do tarcia ziemniaków i jakoś dłużej zajmuje mi umycie maszyny niż tarcie . Odpowiedz
Technologia wyszła już na przeciw temu problemowi. Teraz dłużej się je myje, niż trze.
OdpowiedzCzyli poniekąd nie lubisz placków.
OdpowiedzBo placki są między innymi z ziemniorów.
kogo to obchodzi? tylko zaśmieciasz poczekalnię, a serwery kosztyją!!
Odpowiedzzwłaszcza zimne lekko gumkowate mniam
Zmodyfikowano 1 raz Ostatnia modyfikacja: 10 May 2018 2018 8:51
OdpowiedzKup se nasadkę na naszynkę do mięsa. Trze kilka chwil i nie kaleczy palców.
OdpowiedzElektryczna maszynka do mięsa i problem z głowy, przygotowanie ciasta na placki jakieś 5 minut.
OdpowiedzW razie problemów (grudek) użyj blendera!
Ale takie z grudkami są smaczniejsze !
Polecam wyciskarkę do owoców (nie mylić z sokowirówką).
Odpowiedz@kenzol
Nie wychodzi za bardzo wodniste?
@Gambini... na końcu dodajesz tyle soku z ziemniaka do wiór żeby nie było wodniste;)
@kenzol
Teraz się zgadza. Pozyskuje wióry i nawadniam je sokiem. Czyli zostaje Ci trochę soku, tak?
@Gambini... Zależy od ziemniaków, od przepisu na placki, itp. Mnie zawsze zostaje trochę soku. Ale to tak samo jak przy tarciu ręcznie:)
Blenduj, mój młody Padawanie! Blenduj!
Odpowiedzjest coś takiego jak mikser xD
Odpowiedzja mam w robocie kuchennym specjalna nasadkę do tarcia ziemniaków i jakoś dłużej zajmuje mi umycie maszyny niż tarcie .
Odpowiedz