Jeszcze nigdy nie byłem w drogiej restauracji, ale to jest z grubsza to czego się spodziewam. I pewnie dlatego jakoś mi się nie spieszy. Tymczasem znajduję radość próbowania różnych restauracji normalnej klasy.
@anna84k i na koniec ; smakowało panu ''o tak,rachunek poproszę''399 euro z napiwkiem,może coś jeszcze podać ''oooooo wie pan, taaak się naaajadłem że już sobie daruję,dziękuję bardzo
widać od razu poznali się na wieśniaku i podali trzodzie to co lubi najbardziej :)
OdpowiedzJeszcze nigdy nie byłem w drogiej restauracji, ale to jest z grubsza to czego się spodziewam. I pewnie dlatego jakoś mi się nie spieszy. Tymczasem znajduję radość próbowania różnych restauracji normalnej klasy.
OdpowiedzSadzac po ilosci dan, to "menu dégustation". Podaje sie dosc sporo dan ale w mniejszej ilosci. Tak, zeby sobie wszystkiego sprobowac.
Odpowiedz@anna84k i na koniec ; smakowało panu ''o tak,rachunek poproszę''399 euro z napiwkiem,może coś jeszcze podać ''oooooo wie pan, taaak się naaajadłem że już sobie daruję,dziękuję bardzo
@Krisiek44 hehe:)
No tak, jakbys zrzucil sobie to wszystko na jeden talerz to bys sie bardziej najadl, bo duzo na talerzu :)
Moje pierwsze skojarzenie po zobaczeniu zdjęć: w tym szpitalu karmią jeszcze gorzej niż w Polsce
Odpowiedzktoś cie w konia zrobił - w restauracji klasy michelin nie ma obrusu? labo sam to sobie zrobiłeś żeby niby się pochwalić jaki to ty światowy jesteś.
Odpowiedz