@Banasik czyli z kakaowca, tak samo jak Kakao, ale tak mozna dyskutowac nawet I rok. Dla mnie murzynek Bez czekolady jet troche taki bardzo podstawowy, ale tez wcale nie jest zly :)
@polm84 . Nie można dyskutować, bo z kulinarnego punktu widzenia to jest istotne i jednoznaczne: czekolada a proszek kakaowy to zupełnie inne rzeczy, choć pochodzą z tej samej rośliny. Podobnie jak np. mąka i otręby, z tego samego zboża a produkt całkowicie inny.
Nadal musisz poprawić. Może spróbuj pigmentowo nienormatywnego.
OdpowiedzSmolucha
OdpowiedzCzekoladowe?
Odpowiedz@polm84 . Nie jest czekoladowe, do murzynka nie daje się czekolady tylko kakao.
@Banasik a z czego robi sie czekolade?
@polm84 . Z miazgi kakaowej i tłuszczu kakaowego.
@Banasik czyli z kakaowca, tak samo jak Kakao, ale tak mozna dyskutowac nawet I rok. Dla mnie murzynek Bez czekolady jet troche taki bardzo podstawowy, ale tez wcale nie jest zly :)
@polm84 . Nie można dyskutować, bo z kulinarnego punktu widzenia to jest istotne i jednoznaczne: czekolada a proszek kakaowy to zupełnie inne rzeczy, choć pochodzą z tej samej rośliny. Podobnie jak np. mąka i otręby, z tego samego zboża a produkt całkowicie inny.
@Banasik a no widzisz nie myslalem o tym w taki sposob. Masz racje.
Wszyscy tylko murzynek i murzynek. A co z cycuszkami murzynki?
OdpowiedzPS. Tak, jest takie ciasto.
Afroamerykaneczka
OdpowiedzNiggerka zawsze bym wszamał
OdpowiedzA może po prostu czekoladowe
Odpowiedzja też lubie afroamerykanki
OdpowiedzI co zeżarłeś go? Wiesz, że jedzenie murzynów to czyn rasistowski?
OdpowiedzNie odróżniasz ciasta od osoby, która uznała, że nie lubi być nazywana "murzynem"? Co za nonsens.
Odpowiedz