Ja bym sprzątnął to przy umywalce ale dalsze kropki, te na suficie i takie rzadsze na ścianie, lampie i meblach bym zostawił jak artystyczny wystrój. :-)
Ale współczuję.... Masakra
ostatnio mi się wylał jakiś syrop jak gotowałem i to gówno się jeszcze tak klei... masakra. Pamiętajcie powoli i nad zlewem! :-)
Po pierwsze złoty szpadel bo afera była już dawno ;)
Po drugie taki zakwasik powinien stać w lodówce i być schłodzony przed otwarciem. A że jest niepasteryzowany i mógł być trzymany w cieple to sobie przefermentował i tylko czekał na wesołego chłopaka co to go otworzy ;)
A że jebuo to jebuo... na luj drążyć temat ;)
Ja bym sprzątnął to przy umywalce ale dalsze kropki, te na suficie i takie rzadsze na ścianie, lampie i meblach bym zostawił jak artystyczny wystrój. :-)
OdpowiedzJak się nie potrafi czytać to tak się potem wygląda. Filmik bardzo stary i firma wypowiadała się na ten temat.
OdpowiedzAlbo otwierac na zewnątrz
OdpowiedzAle współczuję.... Masakra
Odpowiedzostatnio mi się wylał jakiś syrop jak gotowałem i to gówno się jeszcze tak klei... masakra. Pamiętajcie powoli i nad zlewem! :-)
Zakwas dobrze zakiszony XD
OdpowiedzMógłby być kwas raczej wtedy, gdyby nie byłyby to buraki.
Zmodyfikowano 1 raz Ostatnia modyfikacja: 16 June 2023 2023 14:27
Odpowiedzkiedy spotkają się dwa buraki
OdpowiedzPo pierwsze złoty szpadel bo afera była już dawno ;)
OdpowiedzPo drugie taki zakwasik powinien stać w lodówce i być schłodzony przed otwarciem. A że jest niepasteryzowany i mógł być trzymany w cieple to sobie przefermentował i tylko czekał na wesołego chłopaka co to go otworzy ;)
A że jebuo to jebuo... na luj drążyć temat ;)