Demotywatory.pl

Pokaż panel
Szukaj
+
10268 10861
-

Komentarze ⬇⬇


Komentarze


Dodaj nowy komentarz Zamknij Dodaj obrazek
M MrLichu
+17 / 19

skrobac trzeba bo zmarzniete jest: )

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar RockxWoman
+3 / 3

Ogladales 'Dzien Swira', mam racje ;)?

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
P pixelova
0 / 8

absolutnie ! :)

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar Anthrax
+10 / 26

Dobre, ale i tak dzieci neo zminusują, bo nie zrozumieją.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar PinkDiamond89
+7 / 9

A chleb odchodzi od skórki ...demotywuje +

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
A atyll123
+2 / 4

dobre :D

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
W woozniaak
0 / 0

widać, że gks.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
B Barii
+16 / 20

@Wisnia69

Masmix to nie jest czyste masło, tylko margaryna z dodatkiem masła ;)

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar DevilTear
+1 / 7

Holy True... +

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
M mazurzanka
+21 / 25

wisnia69 widocznie nie wie że prawdziwe czyste śmietankowe masło zamarzające na kamień w lodówce jest droższe niż jej szajsowaty masmix za trzy zyla :)

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
H HopsaHopsaTurlajDropsa
0 / 6

ja tam wole zamarznięte od roztopionego ;P

Skrobie sobie od góry i mniam mniam :D

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
O okris
+1 / 9

wszystko to kwestia dobrego skrobania :D

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
K Kichu93
0 / 6

Zależy od masła czy trzeba skrobać :D

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
T T0MI
+2 / 4

i tak MR najlepsze ;]

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
S szaraczek
0 / 6

Świetne!!! 10/10 =D

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
M mrowaelo
+3 / 5

To wez uzyj margaryne z biedronki . Spada z noza zaraz po otwarciu.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
M magducha
+2 / 4

trzeba skrobac :D

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
P Pietrek22
+2 / 8

trza kroić jak ser :D

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar pla22
-3 / 7

5 sek. w mikrofali i leciutko zmięknie a się nie roztopi :)

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar TheSimson
-4 / 10

Dlatego ja używam Delmy :D

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar Drozdekk
+7 / 11

Delma to gówno za grosze, ja używam prawdziwego masła :D

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
R Rarblr
+3 / 7

zawsze się robią dziury w kromce chleba, jak próbuję rozsmarować... albo cała kromka jest w pagórkach z masła, przez co jest... troche ble :D

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar marchewa82
0 / 4

tak, trochę niedobre

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar michoo3112
-1 / 5

ku*wa true!! xD

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar Miguel
+10 / 14

Wolę mieć nierozsmarowane masło niż rozsmarowaną Srelmę czy Srasmix, które są po prostu ohydne i niezdrowe.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
A Adder
-1 / 9

Oj tak. nie raz rezygnowałem przez to z kanapki na śniadanie i przerzucałem się na zupę mleczną ;( ale nie ma to jak masełko. Zwykł proste masełko, a nie margaryna po której chce się.. no skorzystać z łazienki

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
T THEwhip
+5 / 9

Ja to pamiętam te masełka z biwaków.. Zamrożone...do tego dawali PLASTIKOWE noże.. to się kombinowało i rozciskało dwoma krmkami chleba ;p

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
R rumenige
0 / 6

Do teg krojony chleb w ktorym robi sie dziura. Dlatego maselka nie trzyma sie w lodowce, albo jak Pietrek22 kroic jak ser

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
D datulus
-3 / 5

20 sekund w mikrofalii i jest wszystko wporzadku, ale demot na plus bo zanim to odkrylem to sie mecyzlem takze ;d

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
D datulus
-1 / 5

20 sekund w mikrofalii i jest wszystko wporzadku, ale demot na plus bo zanim to odkrylem to sie mecyzlem takze ;d

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
3 3Midori3
-3 / 5

zaiste

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
D danielwl
+3 / 9

Tja, skąd ja to znam... poranne poszukiwanie masła i za chwilę krzyk "kto znów je włożył do lodówki do cholery?" xD

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar GrzybiarzX
-2 / 4

No mnie to zawsze demotywuje. Ale przeważnie używam jakiegoś almette czy coś w tym stylu ;D

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
D Danielek
+1 / 5

Wisnia69 - wlasnie natrafiliscie na takie dziecko neo, ktore na 100% dalo minusa.. :/

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
G gugu
+4 / 8

a ja lubię takie twarde masełko! najlepsze ze śwoeżym chlebem. tylko trzeba je kroić ;)

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
M michal123k
-3 / 5

@Wisnia69: Wiesz co to jest masło? ;>
@datulus: z tą mikrofalą jest tak, że te na pokrętło trudno ustawić na 20 sekund, a większość napewno takie ma, ustawia się na 20 sekund a tu nawet nie będzie grzało jednej sekundy ;) Najlepiej trzeba ustawić na 1 minute odczekać 20sekund i wyłączyć.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
K Katies
+2 / 6

Co racja to racja. Ale wole poczekać z myślą że zaraz poczuje świeże śmietankowe masło na świeżym chlebie z chrupiącą skórką = )

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
D damager
-3 / 5

Zawsze wkładam na 10 sek do mikrofalówki i jest ok :) Ale demot jak najbardziej na + :)

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
G Ged
-3 / 5

No i mamy TOP 2... Jeśli ten demot na nie zasługuje, to demotywatory schodzą na psy... Bez urazy, ale spójrzcie na zagraniczne serwisy zanim zaczniecie podniecać się kromką chleba. To NIE jest demotywator w pełnym tego słowa znaczeniu.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
W Wisnia69
-2 / 8

no mikrofale sa super zdrowe :)

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
C chullo
+4 / 6

@up jesz mikrofale?

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
A Avenged
0 / 4

hah mam codziennie prawie to samo..
ale już od jakiegoś czasu zacząłem stosować metodę mikrofalówki - 5 sekund i można smarować ;)
polecam

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar DrzazgAaA
0 / 2

ha ha dokładnie :P

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
A ala
0 / 2

Osełka nie twardnieje!

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar Damon
+1 / 1

Prawdziwy demot
Wieeelki [+]

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
C czarna2710
+2 / 2

Ja chciałem tylko powiedzieć że musisz je skrobać bo jest zmarznięte^^

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
N Noble
+1 / 3

A ja mam na to inną metodę - w ogóle nie smaruję. Jedynie co robię to ucinam cienkie plasterki masła i nakładam je na chleb. Wcale nie rozprowadzam, nawet nie staram się by pokrywało całą powierzchnię smarowalną, a i tak jest smacznie i przyjemnie (no i nie trzeba czekać aż się rozgrzeje :)

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
A amatorka
-1 / 1

to jest chyba jedyny prawdziwy demotywator!! 100% demotywacji!!

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar jedrulaa
0 / 0

najlepsze jest oselko we :D mniam pycha :P

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
K kotkotkot
0 / 0

zawsze skrobię i zawsze słyszę, że trzeba skrobać xD

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar liberty
-1 / 1

demot:zimne masło:trzeba skrobać

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
C CycuAbaddon
0 / 0

prawda.. ;]

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
N norm
-1 / 1

zimne masło się tnie a nie wyrywa

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar ZombieRitual
-1 / 1

Skrobać!!!
Albo przed smarowaniem na parę minut zostawić, żeby odtajało i zmiękło.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar kucccccccc
0 / 0

hahahaha niezłe, plus :)

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
G Grzechoslaw
0 / 0

dokładnie!! :D +

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
O olekcj111
0 / 0

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar Malew
-1 / 1

demot:MASŁO:to nie Delma i nie Masmix

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar Deyna95
0 / 0

Najlepsza jest Dekma, tylko ja można rozsmarować bez problemu nawet zimną.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
J Janina1212
0 / 0

tez tak mam lodowka u mnie tak mrozi ze zal

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
K krzychu707
0 / 0

można jeszcze włożyć do mikrofali (raz tak tak zrobiłem to się zaiskrzyło, bo było w aluminiowym papierku) albo podgrzać na gazie (wtedy trochę płynne się robi :DD) + oczywiście :)

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar bart3kpl
-1 / 1

Mocne. Ja zwykle sie poddaje :D Albo podgrzewam masło ogniem :D

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar lijola
0 / 0

do tego świerzy chleb..już nic człowieka bardziej nie zdemotywuje rano:P

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
Z Zygfryd2009
0 / 0

Na głodnego zje się wszystko :)

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
C ciema4
0 / 0

"+" Zdecydowanie plusik się należy :D

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
B bartekw996
0 / 0

Może po tarce?! Trzeba kroić chyba jak ser. Albo po prostu trzymać w szafce.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem