~dezet75 3 listopada 2015 o 12:08 +2 / 4 Pamiętam smak ziemniaków, wstępnie ugotowanych, a później przypieczonych na blasze takiego pieca. Do tego masło i sól. Niebo w gębie. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
~krista1 3 listopada 2015 o 12:13 -5 / 7 bez fal radioaktywnych,zdrowisienka dla domowników Odpowiedz Komentuj obrazkiem
S Samgwa 3 listopada 2015 o 13:10 +6 / 8 Nie ma czegoś takiego jak fala radioaktywna lemingu . Odpowiedz Komentuj obrazkiem
H Hellfiat 3 listopada 2015 o 18:12 +1 / 1 Może była jakąś katastorfa na morzu o której nie wiem.A co do tego czy to zdrowe to niebardzo Odpowiedz Komentuj obrazkiem
~reedy 3 listopada 2015 o 12:46 +2 / 4 rydze z blachy z solą,przypomniałem sobie dzieciństwo. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
T ty11 3 listopada 2015 o 15:41 0 / 2 Wracają wspomnienia słowa babci.... Jedzenie masz w trąbie ciepłe :-) Odpowiedz Komentuj obrazkiem Zmodyfikowano 1 raz. Ostatnia modyfikacja: 3 listopada 2015 o 15:53
~plumber09 3 listopada 2015 o 17:56 +4 / 4 Uwierzcie mi że nie to nie wspomnienia, jutro jadę zakładać taką kuchnie, nową, gdyż stara przegniła Odpowiedz Komentuj obrazkiem
Darka2b 3 listopada 2015 o 23:03 0 / 0 U mnie dalej taka w kuchni, na zimę się przydaje, bo ma wkładkę :) ale i tak uważam ze pączki najlepiej się smaży z jej pomocą :) Odpowiedz Komentuj obrazkiem
M master79 4 listopada 2015 o 0:12 +1 / 1 Tylko że taki piecyk zagrzeje i ugotuje, wystarczy nawet kilka kawałków drewna, a wystarczy mała awaria prądu i nowoczena mikrofalówka posłuży już tylko za ładne pudełko ;) Odpowiedz Komentuj obrazkiem
Pamiętam smak ziemniaków, wstępnie ugotowanych, a później przypieczonych na blasze takiego pieca. Do tego masło i sól. Niebo w gębie.
bez fal radioaktywnych,zdrowisienka dla domowników
Nie ma czegoś takiego jak fala radioaktywna lemingu .
Może była jakąś katastorfa na morzu o której nie wiem.A co do tego czy to zdrowe to niebardzo
Westfalki to relikty PRL.
rydze z blachy z solą,przypomniałem sobie dzieciństwo.
Wracają wspomnienia słowa babci....
Jedzenie masz w trąbie ciepłe :-)
Zmodyfikowano 1 raz. Ostatnia modyfikacja: 3 listopada 2015 o 15:53
Uwierzcie mi że nie to nie wspomnienia, jutro jadę zakładać taką kuchnie, nową, gdyż stara przegniła
pamiętam :D
U mnie dalej taka w kuchni, na zimę się przydaje, bo ma wkładkę :) ale i tak uważam ze pączki najlepiej się smaży z jej pomocą :)
Tylko że taki piecyk zagrzeje i ugotuje, wystarczy nawet kilka kawałków drewna, a wystarczy mała awaria prądu i nowoczena mikrofalówka posłuży już tylko za ładne pudełko ;)