@tv_ Tak. Chociaż większość naprawdę nie jest obrzydliwa, to w dużej mierze zależy od kultury. W Azji kochają smażone/pieczone owady, szczury, węże, pająki, Japończycy i Chińczycy mogą jeść ogromne ilości owoców morza, Amerykanie wszystko, co jest fast-foodem, czyli hot-dog w pizzy pewnie nikogo nie zniechęca, a ten makaron na tacy to chyba jakieś więzienne jedzenie. Reszta mi wygląda na kreatywność kucharzy.
Pająki wyglądają smakowicie :). Chętnie bym spróbował i ponoć są bardzo smaczne.
Czy 12 to może jest pieczony szczur?
@tv_ Tak. Chociaż większość naprawdę nie jest obrzydliwa, to w dużej mierze zależy od kultury. W Azji kochają smażone/pieczone owady, szczury, węże, pająki, Japończycy i Chińczycy mogą jeść ogromne ilości owoców morza, Amerykanie wszystko, co jest fast-foodem, czyli hot-dog w pizzy pewnie nikogo nie zniechęca, a ten makaron na tacy to chyba jakieś więzienne jedzenie. Reszta mi wygląda na kreatywność kucharzy.
Szczur.
Psycho kucharze
gofr i pizza wyglądają apetycznie :)
Tu nie tyle chodzi o sposób podania, co o rodzaj jedzenia. Wiele z tych rzeczy jest po prostu obrzydliwa, niezależnie od tego jak będą podane.
np. jak można ładnie podać robaki z ostatniego zdjęcia?
A z tą pizzą co jest nie tak? Ten makaron też może wygląda jak robaki, ale bez przesady.
Jedzenie zwłok zaniża wibracje.