Owoce na wino i wiele soków się tak wyciskało przez wielki i do dziś wyciska, jakoś ludzkość nie wymarła. Ale nastały czasy ciotek w rurkach, które boją się własnego cienia.
Te kloce kebabowe są produkowane zdaje się, że w Halinowie pod Warszawą. Wydaje mi się także, że jest to największa firma w Europie produkujące to mięso. No więc, wbrew pozorom jedząc kebab je się produkt polski i wspomaga się polską gospodarkę. Właścicielem jest Turek o polskim obywatelstwie i ludzi zatrudnia stąd, pieniądze zainwestowane ma w Polsce, podatki płaci w Polsce. W Polsce zeżarty kebab, w polskim małym kebebowym fast foodzie to pieniądze wydane w Polsce i właściciele te pieniądze wydadzą również w Polsce czy to Polacy czy właściciele będący Polakami pochodzenia np. tureckiego czy innego...No i wszyscy są zadowoleni! Co innego wpierdzielać żarcie z bezpośredniego importu z pominięciem polskich producentów i sprzedawców np. oryginalne włoskie sosy kupować we francuskim markecie ( zresztą sosy gotowe ze słoików to wyjątkowe badziewie ) ...
OdpowiedzKomentuj obrazkiem
Zmodyfikowano
1 raz.
Ostatnia modyfikacja:
7 września 2016 o 16:46
@StichMAN To zapraszam do Kebab Why Not w Gdańsku, właścicielem jest Polak i zatrudnia polską załogę :-D. Poza tym jadłam u nich i jest pycha :-D. Właściciel stawia na świeżość produktów. Każdemu polecam i nikt się nie zawiódł :-D
Przynajmniej jest to prawdziwy kebab zrobiony z kawałków mięsa, a nie g.... sprzedawane w polskich kebabowniach gdzie jako "kebab" podaje się g.... z przemysłowo produkowanych "kul kebabowych" robionych z mięsa mielonego, z soją, otrębami, masą konserwantów, spulchniaczy i klejów trzymających to g... razem.
A myślisz, że kiełbasa jest lepsza? Większość produkowana jest z mom i wszystkich części świni, które nie da się sprzedać. Wbrew pozorom dzięki temu kiełbasa jest smaczna i ma właściwą konsystencje ale gdy się widzi jak do mielenia idzie prawie cała skóra świni, uszy, płuca, chrząstki, ścięgna to juz tak kolorowo nie jest.
OdpowiedzKomentuj obrazkiem
Zmodyfikowano
1 raz.
Ostatnia modyfikacja:
9 września 2016 o 11:38
przebijam wszystko! od znajomej słyszałem że niektórzy uznają kąpiele w mleku jako bardzo zdrowotne. w mleczarni w krórej ona pracowala były duże otwarte silosy, reszte dopiszcie sobie sami. :D
Z napisu wynika, że ktoś będzie jadł kebabożercę, a nie kebaba ze zdjęcia. To tak samo jak "smacznego jajka". Więc po co zajmujecie się tym mięsem na zdjęciu? Tam nie jest napisane "smacznego, kebabożercy!" tylko "smacznego kebabożercy!" Jeśli nie umiecie używać przecinków, to idźcie do szkoły, tam nauczą Was pisać i czytać! Ten post ma na celu wykpienie autora tego demotywatora. Idź do szkoły! Dodaję jako niezalogowany i możecie sobie pogadać, a pisać ani czytać dalej nie umiecie :) Buraki :)
a wiecie że kiszona kapusta... kiszona jest w wielkich betonowych silosach a ugniatana ciągnikami rolniczymi
nogami też
Ale nogami to tylko ta eko.
nie pomyliło Ci się z kiszeniem kukurydzy bądź żyta dla zwierząt?
Owoce na wino i wiele soków się tak wyciskało przez wielki i do dziś wyciska, jakoś ludzkość nie wymarła. Ale nastały czasy ciotek w rurkach, które boją się własnego cienia.
Tak tak, i wchodzi tak szybko do gardeł bo wiecznie kapie smarami i olejami z owych traktorów..
Te kloce kebabowe są produkowane zdaje się, że w Halinowie pod Warszawą. Wydaje mi się także, że jest to największa firma w Europie produkujące to mięso. No więc, wbrew pozorom jedząc kebab je się produkt polski i wspomaga się polską gospodarkę. Właścicielem jest Turek o polskim obywatelstwie i ludzi zatrudnia stąd, pieniądze zainwestowane ma w Polsce, podatki płaci w Polsce. W Polsce zeżarty kebab, w polskim małym kebebowym fast foodzie to pieniądze wydane w Polsce i właściciele te pieniądze wydadzą również w Polsce czy to Polacy czy właściciele będący Polakami pochodzenia np. tureckiego czy innego...No i wszyscy są zadowoleni! Co innego wpierdzielać żarcie z bezpośredniego importu z pominięciem polskich producentów i sprzedawców np. oryginalne włoskie sosy kupować we francuskim markecie ( zresztą sosy gotowe ze słoików to wyjątkowe badziewie ) ...
Zmodyfikowano 1 raz. Ostatnia modyfikacja: 7 września 2016 o 16:46
@Zibioff Kupując kebusza osiedlasz Janusza!
kebab tylko jeśli knajpa należy do Polaka
@StichMAN To zapraszam do Kebab Why Not w Gdańsku, właścicielem jest Polak i zatrudnia polską załogę :-D. Poza tym jadłam u nich i jest pycha :-D. Właściciel stawia na świeżość produktów. Każdemu polecam i nikt się nie zawiódł :-D
@SzaryKomentator wolny rynek a nie rasizm. Lub jak kto woli patriotyzm gospodarczy.
@SzaryKomentator wolę napychać kieszenie polskiemu właścicielowi knajpy (który też płaci tu wysokie podatki).
się czepiacie, butów nie ma, a nogi pewnie umył rano przed robotą ;)
Przynajmniej jest to prawdziwy kebab zrobiony z kawałków mięsa, a nie g.... sprzedawane w polskich kebabowniach gdzie jako "kebab" podaje się g.... z przemysłowo produkowanych "kul kebabowych" robionych z mięsa mielonego, z soją, otrębami, masą konserwantów, spulchniaczy i klejów trzymających to g... razem.
Spooko. Muslimy myją stopy kilka razy dziennie przed każdą modlitwą, także ten...
to jest ten sekretny składnik, nadający wyjątkowy smak ;)
Kupując kebaba - osiedlasz araba!
Lepsza z wieprza kiełbasa niż kebeb u brudasa
A myślisz, że kiełbasa jest lepsza? Większość produkowana jest z mom i wszystkich części świni, które nie da się sprzedać. Wbrew pozorom dzięki temu kiełbasa jest smaczna i ma właściwą konsystencje ale gdy się widzi jak do mielenia idzie prawie cała skóra świni, uszy, płuca, chrząstki, ścięgna to juz tak kolorowo nie jest.
Zmodyfikowano 1 raz. Ostatnia modyfikacja: 9 września 2016 o 11:38
Ciekawe czy będą to przyczepiać do tego wiatraka, żeby się kręciło?
Dalej się robi wino z gniecionych nogami owoców.
przebijam wszystko! od znajomej słyszałem że niektórzy uznają kąpiele w mleku jako bardzo zdrowotne. w mleczarni w krórej ona pracowala były duże otwarte silosy, reszte dopiszcie sobie sami. :D
Z napisu wynika, że ktoś będzie jadł kebabożercę, a nie kebaba ze zdjęcia. To tak samo jak "smacznego jajka". Więc po co zajmujecie się tym mięsem na zdjęciu? Tam nie jest napisane "smacznego, kebabożercy!" tylko "smacznego kebabożercy!" Jeśli nie umiecie używać przecinków, to idźcie do szkoły, tam nauczą Was pisać i czytać! Ten post ma na celu wykpienie autora tego demotywatora. Idź do szkoły! Dodaję jako niezalogowany i możecie sobie pogadać, a pisać ani czytać dalej nie umiecie :) Buraki :)
Tego turka też chcą nabić na pal?
kurde parę minut temu kebsa zamówiłem