BlueAlien 8 maja 2017 o 21:53 0 / 4 @SKGleba W sumie, ja jadłam z margaryną... Odpowiedz Komentuj obrazkiem
sredniowieczniak 8 maja 2017 o 21:38 -6 / 6 Szczególnie dla grajków na dachu Odpowiedz Komentuj obrazkiem
C cvetelina 8 maja 2017 o 22:18 +2 / 2 @sredniowieczniak A jej pochodzenie ma jakiś wpływ na smak? Odpowiedz Komentuj obrazkiem
C cvetelina 8 maja 2017 o 22:05 +5 / 7 Smakowity demot, Chałkę pamiętam ze swojego dzieciństwa na Węgrzech, chociaż te polskie wydają mi się smaczniejsze. A swoją drogą to chyba jedna z niewielu rzeczy z oryginalnej kuchni żydowskiej, która na stałe zagościła w kuchni polskiej. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
Kormoran358 8 maja 2017 o 22:30 +2 / 6 Daje minusa wszystkiemu co ma na końcu "dzieciństwo" bo to zwykłe aczkolwiek ukryte żebrolajctwo. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
BlueAlien 8 maja 2017 o 23:06 -1 / 1 @Kormoran358 nigdy nie żebram o lajki -.- Odpowiedz Komentuj obrazkiem
~takiplan 10 maja 2017 o 9:46 0 / 0 a gdzie miodek? babcia robiła zawsze zz miodkiem i ciepłym mlekiem ;P Odpowiedz Komentuj obrazkiem
BlueAlien 10 maja 2017 o 15:54 0 / 0 jak kto lubi ;p jedni z miodem, inni z dzemem... a ja lubie z margaryna i ewentualnie cukrem ;p Odpowiedz Komentuj obrazkiem
G GGrzesiuu 10 maja 2017 o 19:13 -1 / 1 prawdziwa żydowska chałka z prawdziwej żydowskiej piekarni to jest dopiero coś :) Odpowiedz Komentuj obrazkiem
maggdalena18 10 maja 2017 o 20:55 +1 / 1 Ja najbardziej lubię z dżemem brzoskwiniowym. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
B bonio1376 11 maja 2017 o 8:13 0 / 0 Świeży ciepły chleb ze smalcem i skwarkami i ogórek kiszony, taki mój smak dzieciństwa Odpowiedz Komentuj obrazkiem
A Aypeross 11 maja 2017 o 9:26 0 / 0 czyli dorosly nie moze tego jes c?? Odpowiedz Komentuj obrazkiem
mrTymbarkSN 11 maja 2017 o 12:02 0 / 0 Fuuuuj, nigdy tego nie lubiłem :/ Guma Jo-jo była najlepsza. Odpowiedz Komentuj obrazkiem Zmodyfikowano 2 razy. Ostatnia modyfikacja: 11 maja 2017 o 12:03
~Igggggsd 20 maja 2017 o 20:18 0 / 0 Łał, demot u Blue, który nie wywołuje raka... Quo Vadis, Demotywatory? Odpowiedz Komentuj obrazkiem
T konto usunięte 25 sierpnia 2017 o 15:53 +1 / 1 I przy takich demotach powinnaś zostać, a nie tych w których zioniesz nienawiścią do mężczyzn. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
To nie masełko dziecino...
@SKGleba
W sumie, ja jadłam z margaryną...
Szczególnie dla grajków na dachu
@sredniowieczniak A jej pochodzenie ma jakiś wpływ na smak?
I kakałko w kubeczku z kwiatkami.
@Melotte
z kożuchem xD
Smakowity demot, Chałkę pamiętam ze swojego dzieciństwa na Węgrzech, chociaż te polskie wydają mi się smaczniejsze. A swoją drogą to chyba jedna z niewielu rzeczy z oryginalnej kuchni żydowskiej, która na stałe zagościła w kuchni polskiej.
Daje minusa wszystkiemu co ma na końcu "dzieciństwo" bo to zwykłe aczkolwiek ukryte żebrolajctwo.
@Kormoran358 nigdy nie żebram o lajki -.-
a gdzie miodek? babcia robiła zawsze zz miodkiem i ciepłym mlekiem ;P
jak kto lubi ;p jedni z miodem, inni z dzemem... a ja lubie z margaryna i ewentualnie cukrem ;p
prawdziwa żydowska chałka z prawdziwej żydowskiej piekarni to jest dopiero coś :)
Ja to zawsze jadam w święta :)
Ja najbardziej lubię z dżemem brzoskwiniowym.
Świeży ciepły chleb ze smalcem i skwarkami i ogórek kiszony, taki mój smak dzieciństwa
czyli dorosly nie moze tego jes c??
Fuuuuj, nigdy tego nie lubiłem :/ Guma Jo-jo była najlepsza.
Zmodyfikowano 2 razy. Ostatnia modyfikacja: 11 maja 2017 o 12:03
STRUCLA
Łał, demot u Blue, który nie wywołuje raka... Quo Vadis, Demotywatory?
I przy takich demotach powinnaś zostać, a nie tych w których zioniesz nienawiścią do mężczyzn.