~kikoo 9 czerwca 2017 o 17:54 +12 / 12 Wygląd wyglądem, ale jak to pokroić. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
~nicktaki 11 czerwca 2017 o 10:31 +12 / 12 Pytanie, ile czasu trzeba poświęcić, aby taki tort zrobić? Odpowiedz Komentuj obrazkiem
F Firewolf_Jess 11 czerwca 2017 o 13:04 +3 / 3 Jak to do cholery pokroić? Odpowiedz Komentuj obrazkiem
J jamarkus 11 czerwca 2017 o 20:13 -2 / 2 Ja się spytam, ten który dwa dni temu wyjechał do Anglii już trochę ciężkawo z Polskim Hau hau ist made ??????? Odpowiedz Komentuj obrazkiem
monikashell 11 czerwca 2017 o 20:24 +1 / 1 tylko po co jak jeść się tego noe da bo to sam lukier Odpowiedz Komentuj obrazkiem
~Chasing_Cars 11 czerwca 2017 o 23:28 +1 / 1 jeśli ten tort się nie zepsuł w środku, zanim skończyli go picować z zewnątrz, to nie chcę wiedzieć, z czego jest zrobiony. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
Ideał wiejskiego wesela
Wygląd wyglądem, ale jak to pokroić.
Kataną :D
Pytanie, ile czasu trzeba poświęcić, aby taki tort zrobić?
Jak to do cholery pokroić?
Ja się spytam, ten który dwa dni temu wyjechał do Anglii już trochę ciężkawo z Polskim
Hau hau ist made ???????
tylko po co jak jeść się tego noe da bo to sam lukier
jeśli ten tort się nie zepsuł w środku, zanim skończyli go picować z zewnątrz, to nie chcę wiedzieć, z czego jest zrobiony.