Demotywatory.pl

Pokaż panel
Szukaj

Mistrz żeberek w akcji

www.demotywatory.pl
+
115 130
-

Komentarze ⬇⬇


Komentarze


Dodaj nowy komentarz Zamknij Dodaj obrazek
avatar montaro11
+1 / 1

Klasa sama w sobie , ale oddając sprawiedliwość sam gotuje i podobnie zrobiłbym to......jednak szacunek

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar ~Czita444
+1 / 1

żeberka ???? a nie stek z antrykotu z kością ?

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar kayak123
-2 / 2

No właśnie - i wtedy dostajesz kawałek mięcha na końcu wielkiego gnata, a za całość płacisz jak za zboże... A zatem interes raczej kiepski. No i czy ten koleś musi to robić z taką miną?

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar Nagano
+1 / 1

Ten nóż był ostrzony chyba przez samego diabła :F

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar kziol92
0 / 0

Stawiam, że na wodnym kamieniu

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar nisha
0 / 0

Mistrzem to jest pewna pani która na stoisku mięsnym spytała: "czy są żeberka bez kości"

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
D dncx
0 / 0

Nie wiem czy żeberka wołowe są takie fajne i zdrowe. Ale pomijając wady w jedzeniu, to sam tłuszcza i troszeczkę mięsa. To raz. A dwa. Mięso wołowe jest twarde i trzeba przy nim sporo pracy by było znośne do jedzenia.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar kziol92
0 / 0

Bullshit, dobrej wołowiny na stek nawet nie pieprzysz i nie solisz przed smażeniem. Ba, nie potrzebujesz nawet oleju, tylko dobrą żeliwną patelnię.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar tukis
+2 / 2

a czemu on posolił sobie łokieć? przecież i tak łokcia nie poliżesz!

Odpowiedz Komentuj obrazkiem