@MasterYoghourt a słyszałeś może o tym, że niektóre osoby z sanepidu wymagają, by zepsute mięso gotować w garnkach (tych samych co normalnie) i dopiero wtedy wyrzucać? Ja nadal szukam tego przepisu. Może pomożesz?
@ludgai Nie wiem o tym, ale wiem że jad kiełbasiany to białko, które ścina się powyżej jakiejś tam temperatury, powiedzmy 45stC. Być może o to chodzi ?
Wypiec i dać świniom w chlewach. A sory to jest UE tutaj wszystko co rozumne jest zakazane.
@MasterYoghourt a słyszałeś może o tym, że niektóre osoby z sanepidu wymagają, by zepsute mięso gotować w garnkach (tych samych co normalnie) i dopiero wtedy wyrzucać? Ja nadal szukam tego przepisu. Może pomożesz?
@ludgai Nie wiem o tym, ale wiem że jad kiełbasiany to białko, które ścina się powyżej jakiejś tam temperatury, powiedzmy 45stC. Być może o to chodzi ?
Za takie marnotrawstwo powinien ktoś iść siedzieć.
"Z pizzerii" głąbie.
@Jocunda to powiedz mi, ile oni tych resztek musieli wyrzucić?
@MasterYoghourt Może... Te konkretne panie z sanepidu nie raczyły wyjaśnić ;-)