Gambini 9 maja 2018 o 16:43 +5 / 5 Technologia wyszła już na przeciw temu problemowi. Teraz dłużej się je myje, niż trze. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
Will_Find_A_Way 9 maja 2018 o 16:57 -4 / 4 Czyli poniekąd nie lubisz placków. Bo placki są między innymi z ziemniorów. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
brajanpiast 9 maja 2018 o 18:58 -3 / 5 kogo to obchodzi? tylko zaśmieciasz poczekalnię, a serwery kosztyją!! Odpowiedz Komentuj obrazkiem
czacknoris 10 maja 2018 o 8:51 +2 / 2 zwłaszcza zimne lekko gumkowate mniam Odpowiedz Komentuj obrazkiem Zmodyfikowano 1 raz. Ostatnia modyfikacja: 10 maja 2018 o 8:51
A Aqq300 10 maja 2018 o 9:02 +1 / 1 Kup se nasadkę na naszynkę do mięsa. Trze kilka chwil i nie kaleczy palców. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
~Groooooochu 10 maja 2018 o 10:51 +3 / 3 Elektryczna maszynka do mięsa i problem z głowy, przygotowanie ciasta na placki jakieś 5 minut. W razie problemów (grudek) użyj blendera! Odpowiedz Komentuj obrazkiem
K katem 10 maja 2018 o 19:37 +1 / 1 Ale takie z grudkami są smaczniejsze ! Odpowiedz Komentuj obrazkiem
kenzol 10 maja 2018 o 22:05 0 / 2 Polecam wyciskarkę do owoców (nie mylić z sokowirówką). Odpowiedz Komentuj obrazkiem
Gambini 10 maja 2018 o 23:38 +1 / 1 @kenzol Nie wychodzi za bardzo wodniste? Odpowiedz Komentuj obrazkiem
kenzol 11 maja 2018 o 7:54 0 / 2 @Gambini... na końcu dodajesz tyle soku z ziemniaka do wiór żeby nie było wodniste;) Odpowiedz Komentuj obrazkiem
Gambini 11 maja 2018 o 9:00 +1 / 1 @kenzol Teraz się zgadza. Pozyskuje wióry i nawadniam je sokiem. Czyli zostaje Ci trochę soku, tak? Odpowiedz Komentuj obrazkiem
kenzol 11 maja 2018 o 10:14 0 / 2 @Gambini... Zależy od ziemniaków, od przepisu na placki, itp. Mnie zawsze zostaje trochę soku. Ale to tak samo jak przy tarciu ręcznie:) Odpowiedz Komentuj obrazkiem
Hannya 10 maja 2018 o 22:22 0 / 0 Blenduj, mój młody Padawanie! Blenduj! Odpowiedz Komentuj obrazkiem
~Pyra_z_łętami 11 maja 2018 o 10:25 0 / 0 jest coś takiego jak mikser xD Odpowiedz Komentuj obrazkiem
A aja90 14 maja 2018 o 19:41 0 / 0 ja mam w robocie kuchennym specjalna nasadkę do tarcia ziemniaków i jakoś dłużej zajmuje mi umycie maszyny niż tarcie . Odpowiedz Komentuj obrazkiem
Technologia wyszła już na przeciw temu problemowi. Teraz dłużej się je myje, niż trze.
Czyli poniekąd nie lubisz placków.
Bo placki są między innymi z ziemniorów.
kogo to obchodzi? tylko zaśmieciasz poczekalnię, a serwery kosztyją!!
zwłaszcza zimne lekko gumkowate mniam
Zmodyfikowano 1 raz. Ostatnia modyfikacja: 10 maja 2018 o 8:51
Kup se nasadkę na naszynkę do mięsa. Trze kilka chwil i nie kaleczy palców.
Elektryczna maszynka do mięsa i problem z głowy, przygotowanie ciasta na placki jakieś 5 minut.
W razie problemów (grudek) użyj blendera!
Ale takie z grudkami są smaczniejsze !
Polecam wyciskarkę do owoców (nie mylić z sokowirówką).
@kenzol
Nie wychodzi za bardzo wodniste?
@Gambini... na końcu dodajesz tyle soku z ziemniaka do wiór żeby nie było wodniste;)
@kenzol
Teraz się zgadza. Pozyskuje wióry i nawadniam je sokiem. Czyli zostaje Ci trochę soku, tak?
@Gambini... Zależy od ziemniaków, od przepisu na placki, itp. Mnie zawsze zostaje trochę soku. Ale to tak samo jak przy tarciu ręcznie:)
Blenduj, mój młody Padawanie! Blenduj!
jest coś takiego jak mikser xD
ja mam w robocie kuchennym specjalna nasadkę do tarcia ziemniaków i jakoś dłużej zajmuje mi umycie maszyny niż tarcie .