Demotywatory.pl

Pokaż panel
Szukaj
+
252 276
-

Komentarze ⬇⬇


Komentarze


Dodaj nowy komentarz Zamknij Dodaj obrazek
avatar Pierdomenico

Byłam kiedyś na weselu, na którym zupełnie się nie patyczkowali :D w miskach był wysypany proszek z "rosołem" + jakieś ususzone kawałki pietruszki i marchewki. Obsługa tylko chodziła i zalewała to wrzątkiem. Reszta jedzenia była na podobnym poziomie, nigdy nie zrozumiem takiego januszowania, bo to już nawet nie cięcie kosztów, tylko parodia jakaś.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
P plonacapiescace
+1 / 1

@Pierdomenico czyli ci ludzie których opisałeś oszczędzali pieniądze na rosole, ale za to nie szkoda im było kasy na obsługe?

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
H HAWAJ
+1 / 1

@Pierdomenico Wstaliście i wyjęliście z kopert połowę, po którym ciepym daniu? :D

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar Pierdomenico

@plonacapiescace akurat obsługa była tak do bani, że wszyscy narzekali, tak to jest gdy ktoś chce mieć wesele na 100 osób, ale najtaniej jak się da. Wolę kameralnie, ale po ludzku, a nie z takim brakiem szacunku do gości, byle kopertę dali a my im rzucimy chemiczną paszę ekspresową... @HAWAJ hehe akurat z mężem wyszliśmy zaraz po obiedzie i jeszcze przed tortem, jakieś zasady trzeba mieć :D to był najdroższy rosół z kostki jaki w życiu jedliśmy :D

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar pisiory_to_debile
+2 / 6

to nie jest wrażenie to prawda, plus łaskawie może świeża zielona natka aby udawać że ugotowali, zresztą nie tylko rosół ale i inne rzeczy

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
X xwd
-3 / 3

Restauracje raczej nie odwalają takich numerów.
Za to problem smaku może wynikać niskiej jakości produktów, braku umiejętności kucharza bądź z braku glutaminianów zawartych między innymi w kostkach rosołowych.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar zasysacz
-1 / 3

lepiej kostka niż namoczone spocone nogi :) smacznego :D

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
N niepyka
-1 / 1

Pracowałem w restauracji rosół na kuchni to rzecz święta 7 rano striptizerki z kurczaka, kaczki, szponder Wołowy dużo warzyw koniecznie świeży lubczyk i gotowalo się 6h ja za mocny ogień to delfiny skakały

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
F fiksusik
0 / 0

Zmień restaurację.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem