Nie kotek. Niezależnie co o p. Gessler sądzić (o ile dość lubię jej programy, to jej restauracje - te w których byłem - średnio mnie zachwyciły), z gustem i smakiem jest tak jak z pieniędzmi: nie trzeba na ten temat rozmawiać, tylko trzeba mieć.
OdpowiedzKomentuj obrazkiem
Zmodyfikowano
2 razy.
Ostatnia modyfikacja:
15 września 2018 o 18:24
nie rozumiem dlaczego nie interweniuje SANEPiD????!!!! przecoeż te tłuste kudły w restauracyjnej kuchni są źródłem robactwa i chorób! obrzydliwość! po za tym, conajmniej 3 restauracyjne biznesy prowadzone przez gesslerową z hukiem zbankrutowały, a gesslerowa zostawiła po sobie wielomilionowe długi. tyle są warte jej obrzydliwe "rady"
Może być wyśmienity kucharz z wyostrzonym smakiem i przyjdzie osoba, która nie ma wyostrzonego smaku i taka osoba powie, że danie jest niedoprawione. Więc każdemu jedno danie może smakować inaczej.
Nie kotek. Niezależnie co o p. Gessler sądzić (o ile dość lubię jej programy, to jej restauracje - te w których byłem - średnio mnie zachwyciły), z gustem i smakiem jest tak jak z pieniędzmi: nie trzeba na ten temat rozmawiać, tylko trzeba mieć.
Zmodyfikowano 2 razy. Ostatnia modyfikacja: 15 września 2018 o 18:24
@samodzielny68 I tu się z Tobą zgodzę.
nie rozumiem dlaczego nie interweniuje SANEPiD????!!!! przecoeż te tłuste kudły w restauracyjnej kuchni są źródłem robactwa i chorób! obrzydliwość! po za tym, conajmniej 3 restauracyjne biznesy prowadzone przez gesslerową z hukiem zbankrutowały, a gesslerowa zostawiła po sobie wielomilionowe długi. tyle są warte jej obrzydliwe "rady"
Może być wyśmienity kucharz z wyostrzonym smakiem i przyjdzie osoba, która nie ma wyostrzonego smaku i taka osoba powie, że danie jest niedoprawione. Więc każdemu jedno danie może smakować inaczej.