krzysio6666 7 kwietnia 2019 o 10:20 +1 / 5 Ale wiesz że takie można zrobić i dziś? Owszem to nie będzie kopia jeden do jeden ale klimat i smak dzieciństwa da się poczuć Odpowiedz Komentuj obrazkiem
M marchewcia1985 8 kwietnia 2019 o 0:31 0 / 0 Trochę masz rację, jednak wspomnianego placka piekło się na rozgrzanej płycie kuchni paleniskowej (tak przynajmniej robiła moja babcia). Jak sobie wrzucę takiego placka na indukcję to kuchnię będę tydzień wietrzyć :) Odpowiedz Komentuj obrazkiem
M mirek190 8 kwietnia 2019 o 2:50 0 / 0 a jak niby na indukcji to zrobisz ? musisz mieć coś żelaznego ... Odpowiedz Komentuj obrazkiem
A Aqq300 8 kwietnia 2019 o 11:36 0 / 0 A to Ty z Podlasia jezdeś?! Tak się dla mnie zawsze wydawało. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
W życiu takiego nie widziałam.
mąka i woda
Ale wiesz że takie można zrobić i dziś? Owszem to nie będzie kopia jeden do jeden ale klimat i smak dzieciństwa da się poczuć
Trochę masz rację, jednak wspomnianego placka piekło się na rozgrzanej płycie kuchni paleniskowej (tak przynajmniej robiła moja babcia). Jak sobie wrzucę takiego placka na indukcję to kuchnię będę tydzień wietrzyć :)
a jak niby na indukcji to zrobisz ?
musisz mieć coś żelaznego ...
A to Ty z Podlasia jezdeś?! Tak się dla mnie zawsze wydawało.