bartoszewiczkrzysztof 3 października 2021 o 13:09 0 / 0 Po co dodaje się plastik, do mięsa? Odpowiedz Komentuj obrazkiem
KinkiePie 4 października 2021 o 18:47 0 / 0 @bartoszewiczkrzysztof Żeby nie pryskało Odpowiedz Komentuj obrazkiem
bartoszewiczkrzysztof 4 października 2021 o 19:56 0 / 0 @KinkiePie Niby rozumiem, ale żeby samemu sobie dozować kolejne dawki plastiku? Mało tego jest w produktach spożywczych? https://nauka.rocks/mikroplastik/ Odpowiedz Komentuj obrazkiem
A asdur 4 października 2021 o 11:21 0 / 2 Korzystajcie póki można... niewiele już lat będzie się można cieszyć tym przysmakiem. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
Po co dodaje się plastik, do mięsa?
@bartoszewiczkrzysztof Żeby nie pryskało
@KinkiePie Niby rozumiem, ale żeby samemu sobie dozować kolejne dawki plastiku? Mało tego jest w produktach spożywczych? https://nauka.rocks/mikroplastik/
Korzystajcie póki można... niewiele już lat będzie się można cieszyć tym przysmakiem.