E esbek2 8 listopada 2021 o 9:13 0 / 0 Kupujesz tzw. adapter do indukcji i już masz na czym przypalić cebulę. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
A alex71719 8 listopada 2021 o 14:07 +1 / 1 rosół gotuje się na kurze, a nie na pałkach z kurczaka. Ogromna różnica! Odpowiedz Komentuj obrazkiem
D darwin_in 8 listopada 2021 o 14:09 -1 / 1 Cebule opala sie w plastrach Odpowiedz Komentuj obrazkiem
A konto usunięte 8 listopada 2021 o 15:35 +1 / 1 @darwin_in każdy robi to inaczej, tak jak został nauczony... Odpowiedz Komentuj obrazkiem
D darwin_in 8 listopada 2021 o 20:25 0 / 0 @Alkanaro wtedy lapie lepszy kolor zapach i smak, poza tym on mowi o indukcji wiec plasko. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
A Aqq300 8 listopada 2021 o 14:47 +1 / 1 Palnik z kartuszem na propan. Pascal (kucharz, nie fizyk) takim obiera paprykę. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
M Maja123456 8 listopada 2021 o 19:47 +1 / 1 Z Cebula mozna poradzic sobie inaczej, jak mamy plyte, a nie gaz. Wystarczy nie obierac cebule, jedynie ja oplukac, zeby nie bylo ziemi na niej i wrzucic taka z lupinami do rosolu. Da ladny kolor i smak. Nie trzeba opalac. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
Kupujesz tzw. adapter do indukcji i już masz na czym przypalić cebulę.
problemy Pierwszego Świata...
rosół gotuje się na kurze, a nie na pałkach z kurczaka. Ogromna różnica!
Cebule opala sie w plastrach
@darwin_in każdy robi to inaczej, tak jak został nauczony...
@Alkanaro wtedy lapie lepszy kolor zapach i smak, poza tym on mowi o indukcji wiec plasko.
Palnik z kartuszem na propan. Pascal (kucharz, nie fizyk) takim obiera paprykę.
Z Cebula mozna poradzic sobie inaczej, jak mamy plyte, a nie gaz. Wystarczy nie obierac cebule, jedynie ja oplukac, zeby nie bylo ziemi na niej i wrzucic taka z lupinami do rosolu. Da ladny kolor i smak. Nie trzeba opalac.