M MasterYoghourt 13 January 2016 2016 12:47 +1 / 3 Tym młynkiem możesz zmielić ryż, kasze gryczaną i inne, by uzyskać mączkę do wypieków. Świetna sprawa dla nietolerujących glutenu. Odpowiedz
~jacob000 13 January 2016 2016 14:03 0 / 0 @MasterYoghourt pieprz i inne przyprawy też. Ale i tak najlepsza kawa to dalej kawa zmielona tuż przed zaparzeniem. Przynajmniej wiesz co pijesz :)
macarenia 13 January 2016 2016 14:05 +2 / 2 Ja w moim mielę pieprz. Jak go uruchamiam to na chwilę przygasa światło w kuchni. Nie wiem o co chodzi ale nastrój jest. Odpowiedz
Matys909 13 January 2016 2016 16:16 +1 / 1 Do tej pory używam takiego młynka. Mam też mikser z tamtych czasów. Są nie do zdarcia. Odpowiedz
~ik 13 January 2016 2016 16:20 0 / 0 Wrednie kwasna byla ta kawa! Ale mlynek mielil wszystko, podobnie jak sokowirowka Mesko ktora wycisnelaby soki nawet z kamieni (mam i uzywam do dzisiaj ale kamieni nie wyciskalam jeszcze:))) Odpowiedz
balcus96 13 January 2016 2016 17:46 0 / 0 Tego młynka nadal używam do robienia cukru pudru ;) Odpowiedz
Tym młynkiem możesz zmielić ryż, kasze gryczaną i inne, by uzyskać mączkę do wypieków. Świetna sprawa dla nietolerujących glutenu.
Odpowiedzalbo zioło. Zioło tez dobrze kruszylo;)
@MasterYoghourt pieprz i inne przyprawy też. Ale i tak najlepsza kawa to dalej kawa zmielona tuż przed zaparzeniem. Przynajmniej wiesz co pijesz :)
Ja w moim mielę pieprz. Jak go uruchamiam to na chwilę przygasa światło w kuchni. Nie wiem o co chodzi ale nastrój jest.
OdpowiedzDo tej pory używam takiego młynka. Mam też mikser z tamtych czasów. Są nie do zdarcia.
OdpowiedzWrednie kwasna byla ta kawa! Ale mlynek mielil wszystko, podobnie jak sokowirowka Mesko ktora wycisnelaby soki nawet z kamieni (mam i uzywam do dzisiaj ale kamieni nie wyciskalam jeszcze:)))
OdpowiedzTego młynka nadal używam do robienia cukru pudru ;)
OdpowiedzW Wiedniu cały czas tej kawy od cholery :)
Odpowiedz