@IzaakGrundstein Nic, maszyny tego typu maja sporo ustawien. W mojej bylej pracy mielismy podobna, a przestawic mogl kazdy kto wiedzial jak, nauczyc mozna sie bylo w 5min+ wytlumaczenie jak dziala itp.
Trochę ten nowy wzór śmiesznie według mnie wygląda. Jak z jakiejś taniej chińskiej podróbki. Chyba trzeba będzie zrobić zapas "starej" dobrze wygladajacej i lamiącej się czekolady
Ten w starej wersji dobrze się łamie, ale jak ktoś chciał odgryźć kawałek, to zęby aż bolały...
OdpowiedzCiekawe ile kosztowało przestawienie linii produkcyjnej na nowy kształt ...
Odpowiedz@IzaakGrundstein Nic, maszyny tego typu maja sporo ustawien. W mojej bylej pracy mielismy podobna, a przestawic mogl kazdy kto wiedzial jak, nauczyc mozna sie bylo w 5min+ wytlumaczenie jak dziala itp.
Dobre to? Nigdy nie próbowałem.
Odpowiedz@sila1989 Bardzo dobre. W wersji białej jest aż za słodkie, ale klasyczna, ciemna - palce lizać.
@sila1989
Słabe. Na poziomie Terravity, nigdy nie rozumiałem, o co w tym chodzi.
@sila1989 Terrawita jest niejadalna, a toblerone jest mega
Trochę ten nowy wzór śmiesznie według mnie wygląda. Jak z jakiejś taniej chińskiej podróbki. Chyba trzeba będzie zrobić zapas "starej" dobrze wygladajacej i lamiącej się czekolady
OdpowiedzNigdy to mi nie smakowało. Dużo szumu tak naprawdę o nic.
Odpowiedzto jest MASA a nie WAGA.
OdpowiedzFolia też zniknęła.
Odpowiedz