@Dominator76 daję bardzo mało majonezu, dawali tak dawno temu, w gastronomiach, takie kulki można było kupić, z niewielką ilością majonezu, były doskonałe, majonezu z racji zdrowia nie mogę,nauczyłam wielu, ze nie trzeba dawać aż tyle by była smaczna, gotuję doskonale wg opinii rodziny i znajomych, taka rodzinna cecha, symboliczna ilość i owszem ale jak mam jeść jak zupę majonezową, to dziekuję
@plaster83130 :
@Sajotyn Sałatka po dwunastu godzinach zaczyna się "przegryzać" To znaczy, że enzymy komórek składników związane z apoptozą, zaczynają mieszać je na poziomie molekularnym. Ale zainteresowani tym jesteśmy nie tylko my, ale i drobnoustroje. Po dwóch dobach, już ze względu na to, że ludzie są różn,i nie podał bym jej nikomu. No bo jak nie urok, to... XD
Zmodyfikowano
1 raz
Ostatnia modyfikacja: 29 November 2016 2016 2:53
@Dominator76 dlaczego na święta mam to średnio co dwa tygodnie, w zimę dobre zastępstwo świeżych warzyw, bo te w sklepach są sztucznie pędzone, jest mało wymagająca, a składniki powinien mieć każdy w swoich piwnicach
Bo liczy sie promieniowanie. Tamu
OdpowiedzBo różnią się proporcje.
Odpowiedz@skyrim i różne majonezy
aż "pływa" w majonezie bleee
Odpowiedz@khartus_ to spróbuj bez majonezu!
@Dominator76 daję bardzo mało majonezu, dawali tak dawno temu, w gastronomiach, takie kulki można było kupić, z niewielką ilością majonezu, były doskonałe, majonezu z racji zdrowia nie mogę,nauczyłam wielu, ze nie trzeba dawać aż tyle by była smaczna, gotuję doskonale wg opinii rodziny i znajomych, taka rodzinna cecha, symboliczna ilość i owszem ale jak mam jeść jak zupę majonezową, to dziekuję
This is SZAŁOT!
Odpowiedz@Alcard @Alcard goowno nie szałot. Tyś widzioł szałot.
Nieważne kto robił, nieważne z czego. Za 48 godzin zacznie fermentować, a zjadliwa jest po 12 ;)
Odpowiedz@plaster83130 Kto ci takich głupot naopowiadał?
@plaster83130 Właśnie ja lubię po upływie czasu właśnie tej półtorej doby i można jeść przez tydzień, jak nie więcej
@plaster83130 :
@Sajotyn Sałatka po dwunastu godzinach zaczyna się "przegryzać" To znaczy, że enzymy komórek składników związane z apoptozą, zaczynają mieszać je na poziomie molekularnym. Ale zainteresowani tym jesteśmy nie tylko my, ale i drobnoustroje. Po dwóch dobach, już ze względu na to, że ludzie są różn,i nie podał bym jej nikomu. No bo jak nie urok, to... XD
Zmodyfikowano 1 raz Ostatnia modyfikacja: 29 November 2016 2016 2:53
Najlepsza na swiecie sałatka! ^^
OdpowiedzLiczy się to ile kto wrzucił produktów ;)
OdpowiedzZostaw to to na ŚWIĘTA~!
Odpowiedz@Dominator76 dlaczego na święta mam to średnio co dwa tygodnie, w zimę dobre zastępstwo świeżych warzyw, bo te w sklepach są sztucznie pędzone, jest mało wymagająca, a składniki powinien mieć każdy w swoich piwnicach
Sarkazmu i przenośni nie rozumiemy czy coś jest z Tobą nie tak w czym mogę Ci pomóc?
Proporcje, to wszystko przez proporcje składników:P
OdpowiedzTo są te detale. :)
OdpowiedzSkładniki też różne, niektórzy z cebulą, jajkiem, kukurydzą zamiast groszku, jedni ogórki kiszone inni konserwowe
Odpowiedz