1. Zdjęcia zabrane ze strony fishki.ru.
2. Co to za sztuka chwalić się nieupieczonym ciastem? Większość tych plecionek wygląda ładnie tylko w stanie surowym - podobnie owoce, które w czasie pieczenia się rozpadną lub jak czereśnie - przestaną być smaczne. Niech upieką i pokażą jak to wygląda gdy już się nadaje do jedzenia!
3. Dobry kucharz/piekarz nie podaje jedzenia z niejadalnymi częściami - listki i ogonki z pewnością nie poprawiają walorów smakowych.
ooo ciasto z nieobranymi truskawkami? Jednak brakuje perfekcji :D
Odpowiedzprzez was zglodnialam :/
Odpowiedz1. Zdjęcia zabrane ze strony fishki.ru.
Odpowiedz2. Co to za sztuka chwalić się nieupieczonym ciastem? Większość tych plecionek wygląda ładnie tylko w stanie surowym - podobnie owoce, które w czasie pieczenia się rozpadną lub jak czereśnie - przestaną być smaczne. Niech upieką i pokażą jak to wygląda gdy już się nadaje do jedzenia!
3. Dobry kucharz/piekarz nie podaje jedzenia z niejadalnymi częściami - listki i ogonki z pewnością nie poprawiają walorów smakowych.
Żarłbym.
OdpowiedzWszystkie bym te ciasta zjadł
Odpowiedz