Demotywatory.pl

Menu Szukaj

Może sushi?

www.demotywatory.pl
+
196 202
-

Zobacz także:


beva
+5 / 5

@izka8520 jakiś nicień. Google podpowiada, że to anisakis.

A miałam dzisiaj robić rybę na obiad...

B BishopBS
+1 / 1

@izka8520 nicień który ginie po obróbce termicznej ryby nic strasznego
@beva jeśli nie robisz surowej ryby to śmiało nic ci nie grozi

greony12
0 / 0

@izka8520 to tez moze być tasiemiec

~Nick2
+8 / 8

Proszę przeczytać etykietę "Należy spożyć po obróbce termicznej"

Odpowiedz
~benson34
+3 / 3

Dokładnie,to nicień,który ginie w temp 60 stopni lub zmrożony do -20 stopni. W Polsce w rybach z jeziora też występuje. Jak się rybę posoli i wstawi do lodówki ,to same wychodzą.

R Ragroth
0 / 0

@mmss444 Jesz surową?