Demotywatory.pl

Menu Szukaj
+
270 279
-

Zobacz także:


Kocioo
+10 / 10

Z innej beczki... Dorabiałem kiedyś jako kelner ... pamiętam parę starszych ludzi, którzy poprosili o to aby zawinąć im to co nie zjedli i zabrać do domu. Byli to państwo Opici, właściciele Opici Wines jednej z najpopularniejszych marek win w USA, W Polsce poprosić o to aby zawinięto ci jedzenie, którego nie zjadłeś w dobrej restauracji to z jakiś względów "kicha".. nie w USA gdzie proszą o to ludzie niezależnie od ich statusu materialnego.

Odpowiedz
Gambini
0 / 0

Rzeczywiście trochę dziwne. Czemu resztki, a nie zwykły obiad?

Odpowiedz
1 1Juras
+1 / 3

@Gambini Jedzenia nie wolno marnować. Tak są niekiedy ludzie wychowywani.

Gambini
0 / 0

@1Juras
Nikt nie mówi o marnowaniu. Bardziej chodzi mi o to, że ciężko pojeść sobie resztkami. Obiad, pakuje mu obiad. Nawet jeśli wczorajszy, czy też bigos sprzed tygodnia.

1 1Juras
-3 / 3

@Gambini Sprzed tygodnia? A po tym kulinarnym szale 3 dniowe relacje z sedesem w tle.

Gambini
+3 / 3

@1Juras
Jadłeś kiedyś bigos? Dopiero po kilku dniach nabiera pełni smaku.
Dla dopełnienia, same gotowanie trwa 3-4 dni, po godzinie dziennie.

1 1Juras
-1 / 1

@Gambini Jadłem ale nie przez tydzień po tych trzech dniach. Nie przesadzajmy.

Gambini
+4 / 4

@1Juras
Nie gadaj, że nie wsadziłeś dzioba w pierwszy dzień, przed efektem finalnym. Potem wypomniane 3 dni i 3 dni rozkoszy gdy już będzie dopełnione. Może zrobić się nawet tydzień. Dupa cała i radosna;D

1 1Juras
+1 / 3

@Gambini I tu mnie przekonałeś. Chyba wszyscy mamy tą słabość do bigosu. Pozdrawiam ;)

severh
0 / 0

Jest milionerem bo nie wyrzuca tylko dojada obiadek :)

Odpowiedz