Od dawna już wiadomo, że świat zmierza ku zakładzie, a przedstawione zdjęcie udowadnia w sposób niepodważalny, że proces zniszczenia wszedł na nowy etap. Coraz bliżej końca.
Hmm, ciekawe. Musze przetestować jak to smakuje! Ten keczup bez dodatków jest dobry i ma dozownik bez tej zakichanej gumeczki przez którą zawsze się człowiekowi wyleje 2x więcej niż chciał.
Od dawna już wiadomo, że świat zmierza ku zakładzie, a przedstawione zdjęcie udowadnia w sposób niepodważalny, że proces zniszczenia wszedł na nowy etap. Coraz bliżej końca.
OdpowiedzKiedyś był przepyszny ketchup Lubicz ze śliwkami... niestety gdzieś z końcem lat 90tych zniknął z rynku..
Odpowiedz@killerxcartoon
Jest jakiś ze śliwkami, jadłem tydzień temu. Chyba Pudliszki albo Kielecki. Koniec świata.
@Egghead Pudliszek bym się nie dotknął ... a Kielecki to tylko majonez.....
Hmm, ciekawe. Musze przetestować jak to smakuje! Ten keczup bez dodatków jest dobry i ma dozownik bez tej zakichanej gumeczki przez którą zawsze się człowiekowi wyleje 2x więcej niż chciał.
OdpowiedzWłocławek dawno przestał być dobry. Teraz tydzień po pierwszym otwarciu staje się rzadki, jaśniejszy, mniej smaczny.
OdpowiedzA ja ostatnio jadłam keczup bananowy i bardzo mi smakował.
Odpowiedz