Tyle że to masło/margaryna to raczej nie jest polskie tylko holenderskie. A swoją drogą to nigdy nie zwracałem na to uwagi bo umiem sobie podzielić jak jest całe, gorzej jak jest część odcięta to wtedy jest problem żeby odmierzyć
@Dawid232w dokładnie ,pozatym zawsze jak rozpakowalam margaryne/masło to papierek obrazkiem w dol wiec jakos nigdy nie patrzylam dokladnie ,raczej na date przydatnosci zwracalam uwage ߘက
Zmodyfikowano
1 raz
Ostatnia modyfikacja: 3 August 2020 2020 15:33
A od czego to opakowanie?
Odpowiedz@profix3 To chyba lody calipso ;) o ile jeszcze istnieją;)
@profix3 To jest masło
@Jarek3366 Aha, dzięki.
Margaryna..... od lat piekę ale nigdy uwagi nie zwracałam
OdpowiedzNie wierzę!!!
OdpowiedzNo jasne, że jest, ale nie na każdym
OdpowiedzWow to jednak takie nieogary istnieją naprawdę :D
OdpowiedzTaaa istnieja ,gdzie zawsze wszystko szybko szybko :-p
Tyle że to masło/margaryna to raczej nie jest polskie tylko holenderskie. A swoją drogą to nigdy nie zwracałem na to uwagi bo umiem sobie podzielić jak jest całe, gorzej jak jest część odcięta to wtedy jest problem żeby odmierzyć
Odpowiedz@Dawid232w dokładnie ,pozatym zawsze jak rozpakowalam margaryne/masło to papierek obrazkiem w dol wiec jakos nigdy nie patrzylam dokladnie ,raczej na date przydatnosci zwracalam uwage ߘက
Zmodyfikowano 1 raz Ostatnia modyfikacja: 3 August 2020 2020 15:33