L Liliazalia 28 May 2021 2021 20:36 +4 / 4 Nazwij je "przypały" i sprzedawaj jako osobny rodzaj pieczywa. Odpowiedz
izka8520 29 May 2021 2021 10:18 0 / 0 pieczenie nie DODAJE węgla, jest to tyle samo co było w tej potrawie, tylko jest bardziej uwydatniony
bartoszewiczkrzysztof 29 May 2021 2021 10:30 +1 / 1 @grzechotek Ale przypalone pieczywo, to nie węgiel, to akroleina i inne niepożądane w organizmie związki.
Nazwij je "przypały" i sprzedawaj jako osobny rodzaj pieczywa.
OdpowiedzWęgiel jest zdrowy na żołądek.
Odpowiedzpieczenie nie DODAJE węgla, jest to tyle samo co było w tej potrawie, tylko jest bardziej uwydatniony
@grzechotek Ale przypalone pieczywo, to nie węgiel, to akroleina i inne niepożądane w organizmie związki.