Demotywatory.pl

Menu Szukaj

„Nasza zupa w... probówce”

„Menu degustacyjne za 500 dolarów. Oto jak zaserwowano deser...”

„Kiełbasy zamówione przez mojego kolegę podczas brunchu wyglądały tak, jakby kucharze musieli iść do lasu, aby je upolować, a potem zabrakło im zwykłych talerzy”

„To jest po prostu kreatywny sposób, żeby dać nam mniej krewetek”

„Jasne, włóżcie do miseczki borówki, a nie jogurt. Wielkie dzięki!”

„Słyszałem o stawianiu siebie na piedestale, ale żeby tak burgera?”

„Nic nadzwyczajnego, po prostu jedzenie na łopacie...”

„Jak niby mam zjeść makaron z drewnianej deski?”

„Talerz z cegły? Nie ma sprawy!”

„Talerz z cegły? Nie ma sprawy!”

„Przeglądałam swoje stare zdjęcia i znalazłam to: chipsy podane w sosnowej szyszce”

„Dlaczego masło nie zasługuje na miskę tak samo jak tapenada?”

„Niezły pomysł, kiepska realizacja”

„Śniadanie w opakowaniu po jajkach”

„Dali nam do tego nawet suchy lód”

+
99 110
-

Zobacz także:


Adamowitch94
+8 / 8

@Francuznl To nie jest tak, że się mylisz. Ton wypowiedzi zakłóca i przesłania jej przesłanie. Chciałbym, żeby ludzie patrzyli wyłącznie na treść, ale forma też będzie zawsze ważna.

G glus_eli
+3 / 7

Wg mnie faktycznie przesadzone. Ale burak, który wyrwał się z zaściankowej biedy, trafił do korpo i zarabia 10% więcej niż jego koledzy z dzieciństwa bardzo chce się dowartościować. On jest gotowy zapłacić dwa razy więcej aby się tylko wyróżnić od innych. Chcę się poczuć kimś lepszym.
Więc, jeśli właściciele tych knajp robią kasę, znaczy, że trafili w dziesiątkę. Mają swój target.

Odpowiedz
RealSimon
+9 / 9

Jedne sposoby podania są rzeczywiście fajne a inne nie.

Odpowiedz
S konto usunięte
+5 / 7

@RealSimon ta cegła, która może utrzymywać ciepło to może być dobry pomysł. Zresztą większość jest wycięta z kontekstu bo przykładowo ta szufla może być logiczną konsekwencją menu.