@CoGitare wiesz w pizzy im bardziej sie ciagnie ser a to nam sie podoba tym on jest bardziej seropodobny lub z domieszkami bo normalny az tak sie nie ciagnie
@rafik3001 mozzarella, kupujesz tą wysuszoną, trochę grubszą warstwę i ciągnie się jak dziki, amerykańskim odpowiednikiem sera w Polsce to były te serki pakowane w folię które musiałeś odpakowywać jak koperty. Jeszcze mają taki ser który nakłada się jak bitą śmietanę, ale jak to zobaczyłem to myślałem że bełtnę.
Mniam A ILE ZARAZ. bedzie glosow jakie to nie zdrowe ile kalorii nie wegetarianskie itd
Odpowiedz@rafik3001 mnie bardziej trafia jak amerykanie nazywają swoje "sery" serami.
@CoGitare wiesz w pizzy im bardziej sie ciagnie ser a to nam sie podoba tym on jest bardziej seropodobny lub z domieszkami bo normalny az tak sie nie ciagnie
@rafik3001 mozzarella, kupujesz tą wysuszoną, trochę grubszą warstwę i ciągnie się jak dziki, amerykańskim odpowiednikiem sera w Polsce to były te serki pakowane w folię które musiałeś odpakowywać jak koperty. Jeszcze mają taki ser który nakłada się jak bitą śmietanę, ale jak to zobaczyłem to myślałem że bełtnę.
@rafik3001 Mozzarella jak najbardziej się ciągnie ;)
@rafik3001 Jeżeli mozarella nie ciągnie się, to albo ją spaliłeś, albo to nie mozarella.
Żyły lubią to ;D
Odpowiedz