Demotywatory.pl

Pokaż panel
Szukaj

A na koniec dodajemy odrobinę sera...

0:07

www.demotywatory.pl
+
245 255
-

Komentarze ⬇⬇


Komentarze


Dodaj nowy komentarz Zamknij Dodaj obrazek
avatar rafik3001
+5 / 5

Mniam A ILE ZARAZ. bedzie glosow jakie to nie zdrowe ile kalorii nie wegetarianskie itd

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar CoGitare
+2 / 2

@rafik3001 mnie bardziej trafia jak amerykanie nazywają swoje "sery" serami.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar rafik3001
-2 / 2

@CoGitare wiesz w pizzy im bardziej sie ciagnie ser a to nam sie podoba tym on jest bardziej seropodobny lub z domieszkami bo normalny az tak sie nie ciagnie

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar CoGitare
0 / 0

@rafik3001 mozzarella, kupujesz tą wysuszoną, trochę grubszą warstwę i ciągnie się jak dziki, amerykańskim odpowiednikiem sera w Polsce to były te serki pakowane w folię które musiałeś odpakowywać jak koperty. Jeszcze mają taki ser który nakłada się jak bitą śmietanę, ale jak to zobaczyłem to myślałem że bełtnę.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
K kurdybanek
+1 / 1

@rafik3001 Mozzarella jak najbardziej się ciągnie ;)

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar Cascabel
0 / 0

@rafik3001 Jeżeli mozarella nie ciągnie się, to albo ją spaliłeś, albo to nie mozarella.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar jojo87
0 / 0

Żyły lubią to ;D

Odpowiedz Komentuj obrazkiem