Nie jest przypalony, tylko na zdjęciu tak wyszedł. I podstępnych rodzynek też chyba w nim nie ma, ani innych śmieci. Jeśli na spodzie nie ma ciasta, tylko jest to sama masa serowa to biorę. Dla mnie niejadalny jest sernik na cieście, z rodzynkami i mokrą pianą z białka, błeee.
W sensie w porównaniu do takiego z dobrej cukierni zrobionego przez zawodowego cukiernika? A jak Ci się wydaje? :)
Ty nie sernik kochasz tylko cukier..
http://demotywatory.pl/uploads/comments/42fd/42fd071803687edfc15fefd1a3a1e695.jpg
OdpowiedzPewnie to zasadzka, a w środku rodzynki.
Odpowiedz@vst_vst W jakiej temperaturze go pieczecie, że taki brązowiutki? ;)
Zmodyfikowano 1 raz Ostatnia modyfikacja: 11 March 2023 2023 22:03
OdpowiedzTaki przepieczony to nie, dzięki
OdpowiedzPrzypalony, niestety będzie niesmaczny
OdpowiedzLubię taki sernik, ale daję minus za żebractwo.
OdpowiedzWyglada na spalony. Jak już muszę to poproszę kawałek z samego środka. Ps. Minus za żebranie...
OdpowiedzSernik od tyłu to kinres.
OdpowiedzA autor żebroplusowego demota od tyłu to jest je*any.
Te, autor. Weź no mi wytlumacz co ten sernik ma wspólnego z demotami? Minus oczywiście za żebractwo.
OdpowiedzNie jest przypalony, tylko na zdjęciu tak wyszedł. I podstępnych rodzynek też chyba w nim nie ma, ani innych śmieci. Jeśli na spodzie nie ma ciasta, tylko jest to sama masa serowa to biorę. Dla mnie niejadalny jest sernik na cieście, z rodzynkami i mokrą pianą z białka, błeee.
Odpowiedza rodzynki są? Sernik bez rodzynek to jak wegańskie mięsko
Odpowiedz@Puolalainen ten bez sera to jak kotlety bez miesa
mogę go zjeść ale ma nie być rodzynek
OdpowiedzW sensie w porównaniu do takiego z dobrej cukierni zrobionego przez zawodowego cukiernika? A jak Ci się wydaje? :)
OdpowiedzTy nie sernik kochasz tylko cukier..